Ξενογιαννακοπούλου: Ακραίος λαϊκισμός Χατζηδάκη η ανάκληση όλων των αδειών των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ

Ξενογιαννακοπούλου: Ακραίος λαϊκισμός Χατζηδάκη η ανάκληση όλων των αδειών των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ

Για ακραίο επικοινωνιακό λαϊκισμό κατηγορεί τον Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την κυβερνητική απόφαση ανάκλησης των αδειών του προσωπικού του ΕΦΚΑ. Οπως δε τονίζει, ο υπουργός Εργασίας υποτιμά άλλη μία φορά τη νοημοσύνη των συνταξιούχων, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ για το συνεχιζόμενο δράμα των εκκρεμών συντάξεων, το φιάσκο των αναδρομικών, την κατάργηση της 13ης σύνταξης και τον εμπαιγμό του περιορισμένου σε ύψος και αριθμό δικαιούχων συνταξιούχων του φετινού κοινωνικού μερίσματος.

Η δήλωση της Μ. Ξενογιαννακοπούλου

Ακραίος επικοινωνιακός λαϊκισμός του Υπουργού Εργασίας κ.Κωστή Χατζηδάκη με προφανή πολιτική σκοπιμότητα η οριζόντια ανάκληση όλων των αδειών του προσωπικού του ΕΦΚΑ. Ο κ. Χατζηδάκης, για να αποφύγει τις ευθύνες τις δικές του και της κυβέρνησης για τον τριπλασιασμό των εκκρεμών συντάξεων, την υποστελέχωση του ΕΦΚΑ, τη καθυστέρηση της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών του και του φιάσκου της εμπλοκής ιδιωτών στην απονομή συντάξεων, συνεχίζει να απαξιώνει τον ΕΦΚΑ και να στοχοποιεί το προσωπικό του επιστρατεύοντας τον κοινωνικό αυτοματισμό και παραβιάζοντας στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα. Στην πραγματικότητα, αντί να απολογηθεί στους συνταξιούχους και στους ασφαλισμένους για τις κυβερνητικές επιλογές και ολιγωρίες, στρώνει το χαλί για το σχέδιο νόμου που ανακοίνωσε, με το οποίο προωθεί την ιδιωτικοποίηση και κομματικοποίηση του ΕΦΚΑ, των διευθυντικών θέσεων και κρίσιμων υπηρεσιών του.

Ο Υπουργός Εργασίας Υποτιμά άλλη μία φορά τη νοημοσύνη των συνταξιούχων, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ για το συνεχιζόμενο δράμα των εκκρεμών συντάξεων, το φιάσκο των αναδρομικών, την κατάργηση της 13ης σύνταξης και τον εμπαιγμό του περιορισμένου σε ύψος και αριθμό δικαιούχων συνταξιούχων του φετινού κοινωνικού μερίσματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter