Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Στέλιος Πέτσας – Έγινε η ντροπή των κυβερνητικών εκπροσώπων

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Στέλιος Πέτσας – Έγινε η ντροπή των κυβερνητικών εκπροσώπων

Η ερώτηση ήταν σαφής στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών: «Συμμερίζεται η Κυβέρνηση την άποψη του Άδωνη Γεωργιάδη ότι πρέπει να μπει η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη φυλακή; Δεν συνιστά αυτό παρέμβαση στη Δικαιοσύνη;»

Εκείνο όμως που έχει ενδιαφέρον είναι η απάντηση του Στέλιου Πέτσα . Απάντησε λοιπόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Ο κ. Γεωργιάδης δεν μίλησε ως Υπουργός της Κυβέρνησης, αλλά ως ένας πολίτης που εξέφρασε μία προσωπική αγανάκτηση, για το γεγονός ότι η υπόθεσή του δεν έχει διαλευκανθεί, εδώ και χρόνια. Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει έμπρακτα ότι δεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη και σέβεται απολύτως τη διάκριση των εξουσιών». Βέβαια η παρέμβαση του Άδωνη Γεωργιάδη ήταν δημόσια και έγινε με την ιδιότητα του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων γιατί σαν ιδιώτη δεν θα τον ήθελε κανένα μέσο.

Με την ανοχή του Μεγάρου Μαξίμου λοιπόν την επόμενη φορά θα μπορεί να μας δείρει κιόλας ως αγανακτισμένος ιδιώτης και όχι ως υπουργός. Με την απάντησή του αυτή ο Στέλιος Πέτσας ξεπέρασε και τον εαυτό του διεκδικώντας επάξια τον τίτλο της «ντροπής των κυβερνητικών εκπροσώπων από καταβολής του θεσμού».

Μάλιστα, μόλις πριν από ένα λεπτό, ο κ. Πέτσας ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει το Νίκο Παππά από το κόμμα για την συνομιλία που είχε πριν από χρόνια με τον Σάμπι Μιωνή και την οποία ο τελευταίος είχε υποκλέψει παράνομα. Αλλά προφανώς ο Παππάς δεν μπορεί να λέει μία κουβέντα παραπάνω σαν ιδιώτης, έχει ευθύνη ο Τσίπρας. Ενώ ο Άδωνης μπορεί να κλείνει φυλακή εισαγγελείς που τον ελέγχουν και να λέει ότι θέλει, γιατί είναι ιδιώτης… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter