Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη – Παραμένει η σκόνη

Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη – Παραμένει η σκόνη

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σημειώθηκαν στο νησί της Κρήτης τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 21 Μαΐου 2019, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου. 

Σύμφωνα με το Μετεωρολογικό και Υδρολογικό Παρατηρητήριο Κρήτης, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι οκτώ υψηλότερες θερμοκρασίες παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.

Ζέστη, σκόνη και τοπικές βροχές

Οι σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα ανατολικά και νότια τμήματα και η σημαντική συγκέντρωση σκόνης θα συνεχιστούν και σήμερα, ενώ τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα βόρεια τμήματα της χώρας, το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής 23 και 24 Μαΐου 2019, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το meteo.gr οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι υψηλές έως και την Πέμπτη 23/05, κυρίως στα νότια τμήματα, ενώ μείωση των συγκεντρώσεων της σκόνης αναμένεται από το πρωί της Παρασκευής 24/05, με την επικράτηση ενισχυμένων βορειοδυτικών ανέμων. Οι εκτιμώμενες συγκεντρώσεις σκόνης από την Τρίτη έως την Πέμπτη παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter