«Ξεπουλάει» φαλλοκρατισμό ο Πρετεντέρης (Video)

«Ξεπουλάει» φαλλοκρατισμό ο Πρετεντέρης (Video)

Ως τώρα ο Πρετεντέρης μας μίλαγε πολιτικά. Ο Θεός να τον κάνει πολιτικό λόγο βέβαια, αν η προπαγάνδα της ντουντούκας είναι πολιτικός λόγος, αλλά ας δεχθούμε πως και οι στρατευμένες δεξιές πένες κάνουν πολιτική.

Αλλά μαζί με την ολίσθησή του προς τα δεξιά, ήρθε και η ολίσθησή του προς το φαλλοκρατισμό.

Αυτό το ανήσυχο πνεύμα, το ανήσυχο αρσενικό που κρίνει την κάθε γυναίκα γιατί έτσι υποδηλώνει το φύλο του…

Και βέβαια κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις προτιμήσεις του, αλλά όταν ο δημόσιο λόγος γίνεται σεξισμός και φαλλοκρατισμός και όταν υποβιβάζεις τον άνδρα ή τη γυναίκα σε αντικείμενο, τότε ναι, είναι και προσβλητικό και κατακριτέο για να μην πούμε κάτι χειρότερο.

Λίγο πριν το τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο «Θέμα», ο Γιάννης Πρετεντέρης έκανε ένα σχόλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος «Μένουμε όρθιοι».

Και αντί ως δημοσιογράφος να τοποθετηθεί επί του προγράμματος, τη στιγμή μάλιστα που η στήριξη προς μια κοινωνία και οικονομία καταρρέει, είναι ένα σοβαρότατο, ο δημοσιογράφος του ομίλου Μαρινάκη που πρότεινε εκλογές στον Μητσοτάκη, από διαφορετική συχνότητα, προσπαθεί να υποβιβάσει την εκδήλωση και τις πολιτικές θέσεις σε… καλλιστεία.

«Καλό το μίνι της Αχτσιόγλου, και το τακούνι είναι ωραία, αλλά δεν μπορώ να πω, και το περιεχόμενο καλό είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Ξαφνιάστηκε μάλιστα που ήταν και ο Παύλος Πολάκης και έριξε την μπιχτή στον Παπαδημούλη προσπαθώντας να αποδομίσει τον πολιτικό λόγο της αντιπολίτευσης προς όφελος του εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν μας ξαφνιάζει!

Από τις κερκίδες των γηπέδων ως τον σεξιστικό λόγο δεν είναι πολύ δρόμος…

Ή καλύτερα, βρήκε τον πολιτικό του χώρο που του ταιριάζει, πλάι στους Σαμαράδες, Βορίδηδες και Αδώνιδες…

Ακούστε το ηχητικό:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter