Ξεπουλάμε και γελάμε!

Ξεπουλάμε και γελάμε!

Καθημερινά πέφτουν οι μάσκες της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ανέλαβε την εξουσία με ψέματα και από εκεί και πέρα επιδόθηκε ανενδοίαστα σε ένα όργιο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την ουκρανική κρίση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις δραματικές για τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, γεμάτος χαρά υπεραμύνθηκε της πώλησης της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και του κλεισίματος των λιγνιτικών εργοστασίων.

Μάλιστα τόνισε με μεγάλη υπερηφάνεια ότι με τα κέρδη που είχε επί ημερών της κυβέρνησής του η ΔΕΗ, ενισχύθηκαν τα νοικοκυριά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει καθημερινά ότι βρίσκεται αλλού, πάντως όχι στην Ελλάδα του 2022. Δεν έχει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσει τη καταστροφή που έχει επιφέρει στην ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση κοινωνία με τις ιδεοληψίες του για τον δημόσιο τομέα.

Ξεπουλάει κυριολεκτικά ότι βρει μπροστά του. Από την Υγεία, την Παιδεία, τις υποδομές της χώρας έως την ηλεκτρική ενέργεια, τα λιμάνια, τους αγωγούς και τους αρχαιολογικούς χώρους.

Και τις πέτρες να μπορούσε να πουλήσει θα τις πούλαγε. Πάντα χαρούμενος που τα προσφέρει στους ιδιώτες φίλους του.

Είναι τόσο αναίσθητη η κυβέρνησή του η οποία εν μέσω πρωτοφανούς ακρίβειας έκοψε και πάλι απροειδοποίητα τα σχολικά γεύματα, αδιαφορώντας για τις τεράστιες ανάγκες των νοικοκυριών που βλέπουν τους προϋπολογισμούς τους να εξαερώνονται.

Ακόμη και τα τεστ έκοψε να τα δίνει δωρεάν σε σχολικούς φύλακες, καθαρίστριες και καθαριστές, λες και δεν υπάρχει έξαρση της πανδημίας κορονοϊού στα σχολεία.

Δυστυχώς όταν χάσουν τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρέα του δεν θα υπάρχει δημόσιος τομέας σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και στη μητρόπολη του καπιταλισμού, τις ΗΠΑ, θα είναι αναλογικά πολύ μεγαλύτερος.

Και τότε θα πρέπει να ξαναχτιστεί από την αρχή  και το κόστος θα πέσει πάνω στους πολίτες. Σε αυτούς που υποτίθεται θα έσωζε με τη διακυβέρνησή του.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter