«Χέρι-χέρι» Καρατζαφέρης – Μητσοτάκης: «Ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα» (Video)

«Χέρι-χέρι» Καρατζαφέρης – Μητσοτάκης: «Ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα» (Video)

Αμίμητους ισχυρισμούς για τον Κυρ. Μητσοτάκη επιφύλασσε ο πάλαι ποτέ «οπλαρχηγός» του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, που εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό σε τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας… Τόσο απίστευτους που χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει αντιληπτό εάν μιλάει σοβαρά ή… τρολάρει.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει εκφραστεί δημοσίως υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή το γεγονός πως τα «πρωτοπαλίκαρά» του στον ΛΑΟΣ (Άδωνης Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης και Μάκης Βορίδης) βρίσκονται στα υπουργικά έδρανα…

Δείτε επίσης: Καρατζαφέρης: Καμαρώνω τον ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση (Αudio)

Ωστόσο, νωρίς το πρωί της Τρίτης, εμφανίστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο στόχος του ήταν προφανής: Να εκθειάσει τον Κυρ. Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων, εκστόμισε ατάκες όπως: «Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε» και «στην Ευρώπη συνωθούνται όλοι οι πρωθυπουργοί για μια χειραψία, που σημαίνει ότι έφυγε ψηλά».

Χαρακτηριστικά είπε: «Ο Μητσοτάκης ξέφυγε πολύ ψηλά. Όχι μόνο εσωτερικά. Πώς του φέρεται ο Μπάιντεν. Στην Ευρώπη, λένε οι άνθρωποί μου εκεί, συνωθούνται όλοι οι πρωθυπουργοί για μια χειραψία, που σημαίνει ότι έφυγε ψηλά. Και εδώ έχει φύγει ψηλά».

Και μάλιστα, υποστήριξε το εξής: «Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε. Δηλαδή, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, άμα τον δεις είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα. Τι το κακό έχει αυτό; Και έξω και εδώ, ακόμα και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο θέλουν να τον ‘κοντύνουν’. Να ελέγχεται, επειδή δεν ελέγχεται. Οι μιντιάρχες, όλοι. Τώρα έχει αρχίσει αυτή η προσπάθεια. Όχι να μην εκλεγεί. Θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά να είναι λίγο “κοντύτερος” για να παίξουν το παιχνίδι».

Όλα αυτά έρχονται μετά το δημοσίευμα του ieidiseis.gr πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές.

Ε ίσως και «χέρι – χέρι», ποιος ξέρει…

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Καρατζαφέρης εκθέτει Μητσοτάκη: «Έβαλαν τον Πλεύρη υπουργό γιατί οι αντιεμβολιαστές είναι ακροδεξιούληδες»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter