Ξεσπά κάτοικος στη Μηλίνα Πηλίου: «Έρχονται μέχρι τον κεντρικό δρόμο για τις φωτογραφίες στο Facebook» (Video)

Ξεσπά κάτοικος στη Μηλίνα Πηλίου: «Έρχονται μέχρι τον κεντρικό δρόμο για τις φωτογραφίες στο Facebook» (Video)

Ολόκληρα σπίτια εξαφάνισαν τα ορμητικά νερά των χειμάρρων, ενώ αυτοκίνητα έχουν θαφτεί στη λάσπη μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Elias» η οποία έπληξε πολλές περιοχές της χώρας, και ειδικότερα τις ήδη πληγωμένες περιοχές του Βόλου και του Πηλίου. Οι κάτοικοι στο Πήλιο μετρούν ξανά τις πληγές τους, καταγγέλλοντας ότι δεν τους έχει επισκεφθεί κανένας αρμόδιος εδώ και 20 ημέρες, παρά μόνο για να βγάλουν φωτογραφίες και να τις ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Daniel: Βομβαρδισμένο τοπίο 20 ημέρες μετά η Μηλίνα Πηλίου (Photos)

Συγκεκριμένα, κάτοικος στη Μηλίνα Πηλίου, του οποίου το σπίτι «εξαφανίστηκε από τον χάρτη», κατήγγειλε ότι μετά την φονική κακοκαιρία Daniel, δεν είχε γίνει καμία ενέργεια προκειμένου να καθαριστούν τα ρέματα, στα οποία έχουν πέσει μέσα ολόκληρα σπίτια, ενώ σημείωσε ότι δεν έχει πάει κανείς μέχρι τα κατεστραμμένα σπίτια του χωριού, καθώς σταματούν όλοι στον κεντρικό δρόμο, «βγάζουν φωτογραφίες και μετά εξαφανίζονται».

«Δεν έχει έρθει ποτέ κανένας αρμόδιος, όλοι έρχονται μέχρι τον κεντρικό δρόμο της Μηλίνας, βγάζουν φωτογραφίες, τις βάζουν στο Facebook, και μετά εξαφανίζονται όλοι. Στους γονείς μου, που έχουν περάσει 20 ημέρες, ένας αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε αν αυτοί οι άνθρωποι ζουν. Είναι τραγικές οι καταστάσεις» ανέφερε συγκεκριμένα. «Το νερό ήταν στο 1,60. Οι εικόνες ήταν τραγικές. Όσοι είχαν εναλλακτικές έφυγαν, οι υπόλοιποι πολεμάνε εδώ και κοιμούνται μέσα στις λάσπες» συμπλήρωσε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter