Ξεσπά ο Πρόεδρος της Ένωσης Δασοφυλάκων: «Ηλίθιοι και ανίκανοι – Πότε θα σταματήσουν άσχετοι να συντονίζουν τη φωτιά;»

Ξεσπά ο Πρόεδρος της Ένωσης Δασοφυλάκων: «Ηλίθιοι και ανίκανοι – Πότε θα σταματήσουν άσχετοι να συντονίζουν τη φωτιά;»

Με μια πολύ σκληρή ανάρτηση ο Γιώργος Παπαδιάς καταρρίπτει πλήρως το αφήγημα της κυβέρνησης και κάνει λόγο για πλήρη απουσία αντιπυρικών ζωνών, ενώ καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι είναι πλήρως ανίκανη να συντονίσει την προσπάθεια πυρόσβεσης.

Ο πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Δασοφυλάκων κατέθεσε την οργή του μέσα από την ανάρτησή του στο Facebook, γιατί όπως φαίνεται, δεν άντεξε να βλέπει σπίτια να καίγονται και κυβερνητικά στελέχη να να διαδίδουν ανυπόστατες εξηγήσεις για τις αντιπυρικές ζώνες.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Άντε στο διάλο ηλίθιοι και ανίκανοι Μετά από πόσα χρόνια θα μάθετε ότι τις φωτιές δε τις σβήνουν στην άσφαλτο και τα εναέρια μέσα.

Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι τα δάση είναι πυκνά και δύσβατα. Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι όλα τα δάση στο κόσμο έχουν καύσιμη ύλη και δεν είναι πάρκα και άλση.

Πότε επιτέλους θα μάθουν να κάνουν καλή διασπορά αυτοκινήτων για γρήγορη επέμβαση και σε θέσεις που να έχουν ορατότητα στα δάση και όχι να περιμένουν την αναγγελία της φωτιάς από τους πολίτες ή τους εθελοντές.

Πότε επιτέλους θα μπουν σε ένα χωματόδρομο και να χτυπήσουν τη φωτιά πριν γίνει ανεξέλεγκτη.

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν όλοι οι άσχετοι να συντονίζουν τη φωτιά επειδή έτυχε να έχουν ένα θεσμικό ρόλο με ειδικότητα Δικηγόρου, Οικονομολόγου, Γιατρού, Επιχειρηματία κλπ.

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν να πιπιλίζουν τη λέξη αντιπυρικές ζώνες όταν η φωτιά κάνει βόλτες στην Εθνική Οδό όταν περνάει το 2009 τη φυσική αντιπυρική ζώνη τη Λίμνη Μαραθώνα.

Όταν η φωτιά για δέκα μέρες κάνει βόλτες από τον Ευβοϊκό στο Αιγαίο. Μετά τι; Μετά Τρίβουν τα χέρια τους για κακή οικονόμα οι κάθε λογής εργολάβοι και τα λαμόγια για να ξεσκίσουν τις σάρκες υλοτομίες, κλάδο πλέγματα αναδασώσεις κλπ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter