Ξέσπασαν σε κλάματα οι συγγενείς της Αμερικανίδας βιολόγου όταν έμαθαν ότι βιάστηκε

Ξέσπασαν σε κλάματα οι συγγενείς της Αμερικανίδας βιολόγου όταν έμαθαν ότι βιάστηκε

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της άτυχης 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου που βιάστηκε και σκοτώθηκε από τον 27χρονο πατέρα δύο μικρών παιδιών.

Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της 60χρονης γυναίκας ο σύζυγος της και τα παιδιά της έσπευσαν στην Κρήτη προκειμένου να κινήσουν γη και ουρανό, για τον εντοπισμό του δικού τους ανθρώπου.

Όταν δυστυχώς η Suzanne Eaton εντοπίστηκε νεκρή στην σπηλιά αναχώρησαν για την πατρίδα τους. Σύμφωνα με το cretapost.gr ο επικεφαλής των ερευνών στην Κρήτη ενημέρωνε καθημερινά τους οικείους της για τις εξελίξεις των ερευνών.

Στο τελευταίο τηλεφώνημα στο οποίο τους είπε ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό, ο σύζυγος της δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δεν θέλησε να μάθει πολλές λεπτομέρειες και έδωσε το τηλέφωνο στην αδελφή της Suzanne.

Γιατί άφησε το κινητό της η άτυχη Sue; 

Σύμφωνα με το cretalive.com ένα ένα απαντώνται τα ερωτηματικά που αναπόφευκτα προκύπτουν για την υπόθεση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου. Ένα ερώτημα είναι γιατί άφησε το κινητό της η άτυχη Sue;

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η Suzanne έφθασε στην Κρήτη από Γερμανία την Κυριακή, 30 Ιουνίου. Την Δευτέρα, 1η Ιουλίου ξεκινούσαν οι εργασίες του παγκόσμιου συνέδριου. Μεσημεράκι της Δευτέρας η Suzanne έκανε την πρώτη της εξόρμηση για τζόκινγκ.

Αποδεικνύεται ότι έκανε την ίδια διαδρομή με αυτή που έκανε και την Τρίτη, ημέρα εξαφάνισης και δολοφονίας της. Κινήθηκε δηλαδή προς την πλευρά του Μνημείου. Αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε αφήσει στο δωμάτιο της, μία φωτογραφία που είχε τραβήξει από την περιοχή. Συγκεκριμένα φέρεται να είχε τραβήξει μια φώτο από ένα κοπάδι κατσίκια (γι’ αυτό το λόγο έγινε και η προσαγωγή ενός κτηνοτρόφου).

Αυτό σημαίνει ότι την πρώτη ημέρα που πήγε για τζόκινγκ, κρατούσε το κινητό μαζί της. Τι συνέβη και δεν το κρατούσε και την δεύτερη και μοιραία ημέρα για την ζωή της; Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η 60χρονη βιολόγος άφησε το κινητό στο δωμάτιο καθώς διαπίστωσε ότι στην περιοχή όπου έκανε περπάτημα δεν είχε καθόλου σήμα και άρα ήταν άσκοπο να το κρατάει μαζί της. Το διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή για να εξερευνήσουν τον χώρο. Κανένα κινητό δεν είχε σήμα.

Παραιτήθηκε το πρωί ο δικηγόρος του 27χρονου

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 27χρονου κατ ομολογίαν δολοφόνου της Suzanne Eaton, ο συνήγορος του, Μάρκος Περράκης.

Η οικογένεια του 27χρονου είχε ζητήσει από τον γνωστό δικηγόρο των Χανίων να αναλάβει την υπεράσπιση του όμως νωρίς το πρωί μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων όπου και παραιτήθηκε.

Ερωτηθείς ο κος Περράκης για το εάν έλαβε γνώση της δικογραφίας είπε πως δεν πήρε ποτέ τον φάκελλο στα χέρια του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής μετά από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, ενώ σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό και οπλοφορία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter