Ξέσπασε η ΑΕΚ όταν ισοφαρίστηκε (4-1 την ΑΕΛ)

Ξέσπασε η ΑΕΚ όταν ισοφαρίστηκε (4-1 την ΑΕΛ)

Η ΑΕΛ έκανε το λάθος και… ισοφάρισε την ΑΕΚ στη Ριζούπολη και τελικά το πλήρωσε ακριβά, Η ΑΕΚ ξέσπασε στο τελευταίο 20λεπτο και με το επιβλητικό 4-1 στην 9η αγωνιστική της Super league 1 και πέτυχε την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Καρέρα μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με το πρώτο γκολ του Θεοδόση Μαχαίρα (55’), αλλά ισοφαρίστηκε στο 67’ από το τρομερό βολέ του Σπαρβ (δοκάρι και μέσα) το οποίο μέτρησε χάρη στο VAR αφού ο διαιτητής το ακύρωσε, αρχικά, για επιθετικό φάουλ του Πλατέλλα.

Η αντίδραση της, ταλαιπωρημένης από τον κορονοϊό, ΑΕΚ ήρθε πολύ γρήγορα με τον Ανσαριφάρντ (72’) που είχε μπει λίγο νωρίτερα αλλαγή (τραυματίστηκε στο 82’ και αντικαταστάθηκε). Στη συνέχεια ο «δικέφαλος» επικράτησε ολοκληρωτικά και πέτυχε δύο ακόμη γκολ με τους Σιμόες (78’) και Γαλανόπουλο (89’) για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1.

Ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε κίτρινες στους Νεντελτσεάρου, Σιμόες, Πλατέλλα.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λόπες (66’ Ινσούα), Σιμόες, Σάκχοφ (81’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Μαχαίρας (67’ Λιβάγια), Αλμπάνης, Ολιβέιρα (60’ Ανσαριφάρντ, 82’ Τάνκοβιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (86′ Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ (78’ Τρούγιτς), Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, (λ. τρ. 46’ Τόρζε), Πλατέλλας (86′ Γιουνές), Ντουρμισάι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter