Ξέσπασε η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη: «Το ήξερα εδώ και 8 χρόνια, δεν με πίστευε κανείς τους» (Video)

Ξέσπασε η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη: «Το ήξερα εδώ και 8 χρόνια, δεν με πίστευε κανείς τους» (Video)

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της άτυχης Αγγελικής Πεπόνη, μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας τα οποία έδειξαν πως το κρανίο που βρέθηκε στη Βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας ανήκει στην νεαρή κοπέλα.

«Το ήξερα εδώ και οκτώ χρόνια! Σε όλη την αστυνομία, το ούρλιαζα, το φώναζα. Δεν με πίστευε κανένας. Νόμιζαν ότι είχε φύγει. Ήξερα ότι ήταν εκεί η κόρη μου», δηλώσε η μητέρα στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δεν είχαμε καμία ελπίδα από την αρχή. Είχαμε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια απλά τότε δεν είχαμε εισακουστεί από κανέναν», είπε με τη σειρά της η αδερφή της Αγγελικής, Κατερίνα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, από τις εργαστηριακές που διενεργήθηκαν στην υποδιεύθυνση Βιολογκών και Βιοχημικών και αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προέκυψε ότι ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας την 14/10/2018 ανήκει σε γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 16/6/2010 στο τμήμα ασφαλείας Πρέβεζας.

Υπενθυμίζεται ότι η Αγγελική Πεπόνη αγνοούνταν εδώ και οκτώ ολόκληρα χρόνια. Όταν εντοπίστηκε το κρανίο, οι συγγενείς της κοπέλας αμέσως πίστεψαν πως ανήκει στην 26χρονη Αγγελική.

Οι υποψίες τους, αυτές, επιβεβαιώθηκα και καταγγέλλουν ότι η 26χρονη έπεσε θύμα δολοφονίας.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της. 

Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει ζωντανή την Αγγελική, ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος με τη σειρά του αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε ωτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της, ενώ από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όσο περνούσε ο καιρός τα στοιχεία που προέκυπταν από τις έρευνες ήταν επιβαρυντικά για τον 59χρονο. Φίλοι της 26χρονης Αγγελικής αποκάλυψαν ότι την κακοποιούσε σωματικά, της έδινε ναρκωτικά και ότι ουσιαστικά η άτυχη κοπέλα ,ήταν έρμαιό του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter