«Ξέσπασε» ο Δ. Καμμένος: Σεβαστείτε τη ψήφο μου

«Ξέσπασε» ο Δ. Καμμένος: Σεβαστείτε τη ψήφο μου

Κραδασμούς_x000D_
προκαλούν στην κυβέρνηση οι δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου από το βήμα της_x000D_
Βουλής. Σε έντονο ύφος επέκρινε τους 53 αλλά και συγκεκριμένους κυβερνητικούς_x000D_
χειρισμούς, ζητώντας το σεβασμό της «σοβαρής» του ψήφου. 

Μάλιστα, έκανε λόγο για εκβιασμούς που δέχτηκε αυτός και η οικογένειά του όταν απομακρύνθηκε από τη θέση του υφυπουργού Μεταφορών.

«Δυσαρεστήθηκα από τη δήλωση των 53 η οποία λέει ότι “η υποχρεωτική και σε ορισμένες περιπτώσεις οδυνηρή συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, όσο αυτή διαρκέσει, δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για υπαναχωρήσεις σε κρίσιμα για τη φυσιογνωμία μας ζητήματα, σε κάθε περίπτωση σήμερα πρέπει να επαναξιολογηθεί αυτή η συγκυβέρνηση”» είπε ο κ. Καμμένος κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού και πρόσθεσε: «Έχουμε εισηγηθεί τρεις φορές. Είναι οδυνηρό που συνεισηγούμαστε και έχουμε πάρει όλοι το πολιτικό βάρος; Είναι οδυνηρό αυτό; Για ποιον είναι οδυνηρό; Για τους 143 ή για τους 9; Εμείς είμαστε 9. Δεν είναι καθόλου οδυνηρό για εκείνους και είναι οδυνηρό για εμάς».

Τόνισε δε πως εμμένει στη διαφωνία που είχε για το ζήτημα της Θράκης και μετέφρασε απόσπασμα από την ομιλία του Ερντογάν κατά την επίσκεψή του σε σχολείο της μειονότητας. «Στη διαφωνία που είχα για το ζήτημα της Θράκης εμμένω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το ζήτημα. Θα διαβάσω την κατήχηση του κ. Ερντογάν η οποία απομαγνητοφωνήθηκε από κινητό την ώρα που μιλούσε στους μαθητές και δυστυχώς ο κ. Αμανατίδης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί δεν είχε μετάφραση. Ο κ. Ερντογάν μίλησε για μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. “Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε αδέλφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία”, είπε ο κ. Ερντογάν» ανέφερε και ανέβασε τους τόνους, ρωτώντας: «Και θέλετε εσείς εγώ να ψηφίσω το μουφτή από τη βάση; Να κάνει τι; Να ψηφίζει ένας από τον Αρκαδία τον αντιπεριφερειάρχη στην Κομοτηνή; Αυτό θέλουμε;».

«Κύριοι αν εγώ δεν είμαι σοβαρός, όπως είπε ένας συνάδελφος, θα πρέπει να σεβαστείτε τη σοβαρή μου ψήφο τρία χρόνια», ήταν η επόμενη φαρμακερή του ατάκα, ώσπου άνοιξε το θέμα της καθαίρεσης του από υφυπουργός Μεταφορών λίγες ώρες μετά την τοποθέτησή του. «Και ό,τι έχω τραβήξει από τους εκβιασμούς και όλα αυτά που τράβηξα όταν έφυγα από υπουργός εκείνο το βράδυ κι εγώ και η οικογένεια μου. Και θα σεβαστείτε τη ψήφο μου και αυτό που κάνω κι εγώ και οι ΑΝΕΛ διότι δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε, ούτε για να κάνουμε κουτσομπολιό. Στηρίζουμε την πατρίδα, στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά όλα έχουν ένα όριο και επι προσωπικού μιλάω» κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter