Ξέσπασε στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός με 5-0 επί του Βόλου

Ξέσπασε στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός με 5-0 επί του Βόλου

Με πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέτριψε 5-0 τον νεοφώτιστο Βόλο, έφθασε στο «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα και πάει ήρεμος στη μάχη με την Τότεναμ την ερχόμενη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε πολύ γρήγορο ρυθμό με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να πιέσουν από νωρίς και τον Βόλο να είναι ταχύτατος στις αντεπιθέσεις.

Μόλις στο 12’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ όταν σε κόρνερ του Βαλμπουενά πετάχθηκε στο πρώτο δοκάρι ο Γκιγιέρμε και με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει αλλά στο 19’ από πλεονεκτική θέση το σουτ του Μουνίθ έφυγε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Σα.

Στο 21’ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 όταν σε εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά από τα αριστερά και κεφαλιά του Μυστακίδη προς τα πίσω, η μπάλα στο οριζόντιο του Γκαραβέλη

Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε σκληρό με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα κι έχασε τον ρυθμό του. Ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στον Βόλο και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους. Όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακό πρόσεξε τα νώτα του και παράλληλα προσπαθούσε να βρει υπομονετικά το δεύτερο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος από την εξέδρα. Τελικά το βρήκε στο 72’, όταν ο Ποντένσε συνδυάστηκε με Κούτρη και Βαλμπουενά με τελικό παραλήπτη τον Ελ Αραμπί που με κοντινή προβολή έγραψε το 2-0.

Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων που βρήκαν κενά στην άμυνα του Βόλου και σημείωσαν δύο ακόμη γκολ με τους Γκερέρο και Βαλμπουενά (με πέναλτι) για να φθάσουν στο θριαμβευτικό 4-0. Κερασάκι στην τούρτα το γκολ του Σουντανί για το τελικό 5-0 στις καθυστερήσεις…

Ο διαιτητής Φωτιάδης κιτρίνισε τους Μυστακίδη, Ποντένσε, Ελαμπντελαουί, Ζοάο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Καμαρά, Γκιγιέρμε (85’ Μπενζιά), Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς (66’ Σουντανί), Ελ Αραμπί (70’ Γκερέρο).

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (56’ Μαξ), Ζοάο, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (85’ Ηλιόπουλος), Μυστακίδης (67’ Αντιγιάτ), Γέντρισεκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter