Ξέσπασε στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός, 4-1 τον Αρη

Ξέσπασε στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός, 4-1 τον Αρη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Εμφανώς καλύτερος ο Ολυμπιακός παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο νίκησε με ξέσπασμα στο 2ο ημίχρονο τον Αρη με 4-1 κάνοντας το 5Χ5 στην έδρα του στην εμβόλιμη 6η αγωνιστική της Super League.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ελ Κααμπί από κλέψιμο του Φορτούνη έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 καθώς σούταρε ψηλά άουτ μόνος προ του Κουέστα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί με συνεχές πρέσινγκ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, όταν και έκλεισαν τον Αρη στο μισό γήπεδο, δημιούργησαν ευκαιρίες (Φορτούνης) και πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κουέστα και τελικά προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπράμπετς μετά από έξοχο συνδυασμό Σολμπάκεν, Φορτούνη, Μασούρα.

Μετά το 30’ ο Ολυμπιακός έδωσε μέτρα στον Αρη που βγήκε από το καβούκι του αλλά πέρα από ένα σουτ του Μενέντεζ που κόντραρε και βγήκε κόρνερ, δεν απείλησε στο ελάχιστο την εστία του Πασχαλάκη.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Αρης ήταν εκείνος που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους καθώς ο Πάρντο δύο λεπτά από την είσοδο του στο ματς με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έφερε το ματς στα ίσια. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός στην έδρα του τη φετινή σεζόν. και το οποίο «ξύπνησε» εφιάλτες στους Πειραιώτες. Κι αυτό γιατί πέρσι σε τέσσερα ματς ο Αρης είχε δύο νίκες και μια ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στον ολυμπιακό. Μάλιστα στο 53’ σε μια ξαφνική αντεπίθεση ο Σουλεϊμάνοφ έβγαλε τον Νταρίντα φάτσα με τον Πασχαλάκη, πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή απέναντι στον σαστισμένο Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνες έριξε στο ματς Ποντένσε και Μπιέλ και ο Ολυμπιακός πίεσε χάνοντας καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Ελ Κααμπί στο 57’. Όμως στο 62’ από κόρνερ του Φορτούνη ο Ελ Κααμπί βρήκε δίχτυα (2-1) για 5ο σερί ματς κι αυτό ήταν το 8ο του στη σεζόν, ενώ για τον Φορτούνη ήταν η 7η ασίστ σε 11 παιχνίδια!

Το γκολ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση των γηπεδούχων που στο 69’ μετά από αριστουργηματικό συνδυασμό Ροντινέι-Ποντένσε, ο πρώτος έκανε τη συρτή σέντρα και ο Ελ Κααμπί με προβολή έκανε και το 3-1…

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ασταμάτητοι και στο 84’ ο Γιόβετιτς συνεργάστηκε άψογα με τον Μπιέλ και τελείωσε με υποδειγματικό σουτ τη φάση κάνοντας το 4-1. Στο 87’ ο Φορτούνης έβγαλε τετ α τετ τον Μπιελ με τον Κουέστα αλλά το πλασέ του Ισπανού ήταν κάκιστο. Στο 89’ ο Ζαμόρα έκανε χέρι σε γύρισμα του Ροντινέι και το πέναλτι εκτέλεσε ο Φορτούνης αλλά ο Κουέστα απέκρουσε…

Ο διαιτητής Μοχάμεντ Αλ Χακίμι από την Σουηδία «κιτρίνισε» τους Κίνι, Καμαρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κίνι (73’ Ορτέγκα), Ρέτσος (78’ Ντόι), Φρέιρε, Καμαρά, Έσε, Φορτούνης, Μασούρας (54’ Ποντένσε), Σολμπάκεν (54’ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (78’ Γιόβετιτς).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μπράμπετς (36’ Βέλεθ), Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (46’ Πάρντο), Νταρίντα, Βερστρέτε (86’ Ζιλ), Σουλεϊμάνοφ (70’ Κάρλσον), Μοντόγια, Μενέντες (70’ Ζαμόρα), Μορόν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter