Ξέχασες να πάρεις δώρο; 5 προτάσεις που θα σε σώσουν την τελευταία στιγμή!

Ξέχασες να πάρεις δώρο; 5 προτάσεις που θα σε σώσουν την τελευταία στιγμή!

Η σύγχρονη ζωή τρέχει και δεν είναι απίθανο να ξεχάσεις κάτι. Ακόμα και αν αυτό το «κάτι» είναι δώρο για κοντινό σου πρόσωπο. Μην τρελαίνεσαι. Σου έχουμε προτάσεις για τέλεια δώρα της τελευταίας στιγμής.

Η κολλητή σου έχει γενέθλια αλλά εσύ έχεις αναλάβει ένα σημαντικό project στη δουλειά και δεν προλαβαίνεις να πας στα μαγαζιά και να ψάξεις για το τέλειο δώρο. Οι τύψεις σε βασανίζουν, ο χρόνος πιέζει κι εσύ δεν ξέρεις πως πρέπει να αντιδράσεις. Μην αγχώνεσαι. Είμαστε εμείς εδώ με έναν κατάλογο που θα σου λύσει τα χέρια. Δώρα που μπορείς να βρεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, σε οικονομικές τιμές και -κυρίως- πράγματα που θα χαρίσουν ένα πλατύ χαμόγελο σε όποιον τα λάβει.

Sentio Βαλίτσα Καμπίνας 20” Baby Pink

Έχεις βαρεθεί να δανείζεις την βαλίτσα σου σε όποιον φεύγει ταξίδι; Ευκαιρία να του κάνεις ένα δώρο που θα τον συντροφεύει σε όλες του τις αποδράσεις με στυλ και άνεση. Η βαλίτσα καμπίνας σε απαλό ροζ, από τη Sentio, με χωρητικότητα 39 λίτρων αλλά βάρος μόλις 2.6 kg, ελαφριά κατασκευή από υλικό ABS και ανθεκτική εσωτερική επένδυση πολυεστέρα μεταφέρει με ασφάλεια αγαπημένα ρούχα και αξεσουάρ σε επαγγελματικά ταξίδια και καλοκαιρινές διακοπές. Τα τέσσερα ροδάκια της, η εργονομική λαβή της και οι ενσωματωμένοι ιμάντες υπόσχονται ένα άνετο ταξίδι απαλλαγμένο από επιπλέον άγχη και κούραση.

LAUT Σκληρή Θήκη 13″ Huex MacBook Pro Frost

Ιδανικό δώρο για τον φίλο, που δεν αποχωρίζεται το Mac του. Η θήκη HUEX προσφέρει στο MacBook Pro την ασφάλεια που του αξίζει αναδεικνύοντας την αισθητική του. Με επιφάνεια 13 ιντσών επενδυμένη από εξαιρετικά σκληρό πολυανθρακικό υλικό με μεταξένια λεία επίστρωση καουτσούκ, προστατεύει τον πολύτιμο συνεργάτη του από ανεπιθύμητες φθορές, γρατζουνιές ή χτυπήματα. Παράλληλα, «αγκαλιάζει» το MacBook χωρίς να το βαραίνει, χάρη στον πανάλαφρο σχεδιασμό του, κατάλληλο για καθημερινές εργασίες μακριά από το σπίτι, κι έχει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή και αφαίρεση.

Blendjet Φορητό Blender 2 Μαύρο

Για τον φανατικό φίλο της υγιεινής διατροφής και όχι μόνο υπάρχει αυτό το μπλέντερ που… παίζει το παιχνίδι αλλιώς. Με λειτουργία turbo αλέθει με ρυθμούς fast forward ενώ είναι και φορητό για να το παίρνει μαζί του και να απολαμβάνει παντού φρέσκα smoothies, χυμούς και ροφήματα. Η απόδοσή του είναι πανίσχυρη. Χάρη στην τεχνολογία TurboJet αλέθει πάγο, κατεψυγμένα φρούτα, λαχανικά μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα. Επαναφορτίζεται γρήγορα μέσω της θύρας φόρτισης USB-C, που είναι ανθεκτική στο νερό, και διαρκεί για έως και 15 μίγματα. Το καλύτερο στο κρατήσαμε για το τέλος, αφού αυτοκαθαρίζεται… Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι προσθέσεις νερό, σαπούνι και να το βάλεις σε λειτουργία.

Sentio Μαχαίρια & Ψαλίδι Kitchen 6 τεμ.

Ο σωστός ο σεφ χρειάζεται πολύ καλά εργαλεία… γι’ αυτό χαρίστε του αυτό το σετ με μαχαίρια και ψαλίδι της σειράς Kitchen από την Sentio! Τα 6 μαγειρικά εργαλεία είναι τοποθετημένα σε μία μοντέρνα βάση για να τα έχει όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα πάνω στον πάγκο του. Η λαβή στα μαχαίρια και το ψαλίδι είναι από ανθεκτικό πλαστικό όπως και το κάτω μέρος της θήκης τους, το επάνω μέρος είναι από ξύλο που δε λερώνει και καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα.

Sentio Skin Care Mini Ψυγείο 4L Ροζ

Η beauty addict φίλη σου θα λατρέψει αυτό το μίνι ψυγειάκι καλλυντικών της Sentio. Με 4 λίτρα χωρητικότητα, όχι μόνο θα συντηρήσει αποτελεσματικά την κρέμα νυκτός της, αλλά θα της δώσει και το χώρο που χρειάζεται για να διατηρήσει δροσερά ή και ζεστά μικρά σνακ, αφού έχει ψυχρή και ζεστή λειτουργία! Διαθέτει εσωτερικό αποσπώμενο ραφάκι, δεν περιέχει φρέον και είναι κατάλληλο για χρήση και στο αυτοκίνητο, αφού περιλαμβάνει το αντίστοιχο καλώδιο. Με ισχύ 45W (AC 220V & DC 12V) είναι η τέλεια επιλογή για την εκδρομή, το πικ-νικ, το γραφείο, το αυτοκίνητο και το σκάφος!

Με την επιλογή δώρου τόσο εύκολη, μπορείς να χαρείς το πάρτι!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter