«Ξήλωσαν» τη Θάνου αλλά διόρισαν κομματικό στέλεχος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

«Ξήλωσαν» τη Θάνου αλλά διόρισαν κομματικό στέλεχος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Από την μία η νέα κυβέρνηση «ξηλώνει» την Βασιλική Θάνου και τα υπόλοιπα στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού με «φωτογραφική τροπολογία» μιας και δεν επιτρέπεται να έχει υπηρετήσει σε κομματική θέση πρόεδρος ανεξάρτητης αρχής και από την άλλη διορίζει ως προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τη Βασιλική Λαζαράκου, η οποία ήταν υποψήφια με τη Ν.Δ. στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που ήρθε να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη συνεχίζει να πράττει όπως την συμφέρει. Τι κι αν τόσο καιρό φώναζε πως η κυρία Θάνου δεν θα έπρεπε να είχε διοριστεί πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού θέλοντας να αποκαταστήσει την αμερόληπτη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών.

Τώρα η αμεροληψία πήγε περίπατο αφού η κυρία Λαζαράκου ήταν υποψήφια με τη Ν.Δ. στις πρόσφατες ευρωεκλογές. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σπήλιος Λιβανός θέλοντας να τα μπαλώσει όπως όπως υποστήριξε ότι η κυρία Λαζαράκου… δεν είναι μέλος της Ν.Δ. κι ότι η υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές αποτέλεσε μία προσπάθεια… διεύρυνσης του κόμματος. 

«Η αξιοπιστία ενός ανθρώπου και η κατάρτισή του δεν εξαρτάται από την τυχόν πολιτική του επιλογή κάποια χρονική στιγμή» ισχυρίστηκε από την μεριά της η κ. Λαζαράκου.

Για όσους δεν κατάλαβαν λοιπόν, σημασία για τη ΝΔ δεν έχει αν έχεις σχέση με το κόμμα αρκεί να δικαιολογήσεις το πότε και το γιατί. Είναι μια νέα οπτική του θέματος κι αυτό, γιατί όχι!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter