Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία αλληλεγγύης για τον Γιάννη Μιχαηλίδη (video)

Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία αλληλεγγύης για τον Γιάννη Μιχαηλίδη (video)

Μπορεί οι αστυνομικές δυνάμεις κατ΄ εντολή να έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εμποδίσουν να πραγματοποιηθεί η συναυλία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη αλλά η δυνατή διοργάνωση και πάνω από όλα η συμμετοχή του κόσμου τους ακύρωσαν τα σχέδια.

Όταν πήγαν μέλη της διοργάνωσης στα Προπύλαια να στήσουν τον ηχητικό εξοπλισμό βρέθηκαν μπροστά σε τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις που με την δικαιολογία πως δεν υπήρχε άδεια από τον Πρύτανη ή τον Δήμαρχο Αθηνών η συναυλία είναι παράνομη. Στο χώρο υπήρχαν Αύρες, ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, Ομάδα Ζήτα, Drones και άλλες «ομορφιές» του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Οι διοργανωτές γνωρίζοντας τις μεθοδεύσεις της πολιτείας και μην έχοντας καμία ψευδαίσθηση για τον αυταρχισμό του κράτους εξουσίας  είχε PLAN B. Αμέσως, μέσω των κοινωνικών δικτύων υπήρξε ενημέρωση πως η συναυλία αλληλεγγύης μεταφέρεται στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, στον χώρο όπου είχε διεξαχθεί το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ.

Η συναυλία ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τον κόσμο να φωνάζει «Λευτεριά στον Γιάννη Μιχαηλίδη». Γύρω στις 10 μμ υπήρξε πρόβλημα με κεντρικό  ΚΑΦΑΟ της Πανεπιστημιούπολης με αποτέλεσμα να πέφτει η τάση και να σβήνουν τα φώτα. Με τη βοήθεια αλληλέγγυων η ζημιά διορθώθηκε και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς να αποκλείεται δολιοφθορά μιας και δεν υπήρχαν λόγοι που να δικαιολογούν τεχνικά αυτή την «βλάβη».

Στις 00:30 πμ ο κόσμος είχε ξεπεράσει τις 5.000 και το συγκρότημα Rationalistas έδινε τον ρυθμό με όλους να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και απαιτώντας την άμεση αποφυλάκιση του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter