Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες συρρέουν και στο Τελωνείο Κήπων (Photos+Video)

Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες συρρέουν και στο Τελωνείο Κήπων (Photos+Video)

Μετά τις Καστανιές, όπου χθες πρόσφυγες και μετανάστες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό και να εισέλθουν στην Ελλάδα, πρόβλημα δημιουργείται και στα Ύψαλα, απέναντι από το Τελωνείο των Κήπων.

«Καραβάνια» φτάνουν από διάφορες περιοχές της Τουρκίας στα σύνορα με την Ελλάδα και ενώ μέχρι τώρα στο Τελωνείο Κήπων δεν υπήρχε πρόβλημα, μια και οι Τούρκοι επέλεγαν να μην… μπλέκουν σε τέτοιες περιπτώσεις για εμπορικούς και οικονομικούς λόγους, τώρα φαίνεται πως και αυτό θα αντιμετωπίσει ανάλογη… πίεση με τις Καστανιές. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, περπατώντας και μέσα στη βροχή, σήμερα το πρωί πρόσφυγες και μετανάστες κάθε ηλικίας κατευθύνονται στα σύνορα με την χώρα μας στον Έβρο, επειδή προφανώς άκουσαν τις φήμες ότι θα είναι ανοιχτά τα σύνορα για την Ευρώπη.

Όλοι αυτοί δεν γνωρίζουν πως μπορεί η Τουρκία να διευκολύνει την έξοδο της από αυτή, αλλά οι Έλληνες αστυνομικοί  τους εμποδίζουν να μπουν στο ελληνικό έδαφος. Έτσι αναμένεται να εγκλωβιστούν στα σύνορα μεταξύ Υψάλων και Κήπων, όπως έγινε και στις Καστανιές ανάμεσα στα δυο τελωνεία. 

Πηγή: evros-news.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter