Χιμένεθ: «Το αποτέλεσμα μπορεί να κοροϊδέψει όποιον δεν είδε το παιχνίδι»

Χιμένεθ: «Το αποτέλεσμα μπορεί να κοροϊδέψει όποιον δεν είδε το παιχνίδι»

Ο Μανόλο Χιμένεθ στο 4ο ντεμπούτο του στην ΑΕΚ ξεκίνησε με ήττα 3-0 από τον Ολυμπιακό, ένα αποτέλεσμα που όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

Για το τι είδε στο παιχνίδι ο Χιμένεθ δήλωσε: «Είναι ένα αποτέλεσμα για το οποίο στεναχωριέται όποιος αγαπάει την ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα μπορεί να κοροϊδέψει όποιον δεν είδε το παιχνίδι. Δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο όταν αλλάξαμε το σύστημα ήμασταν καλύτεροι. Με το σκορ στο 1-0 είχαμε ευκαιρία να σκοράρουμε, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στην επόμενη φάση δεχτήκαμε το γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο φιλόδοξοι και πρέπει να φτιάξουμε τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα γιατί ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αισθάνθηκαν άνετα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στο ψυχολογικό και στη φυσική κατάσταση. Αν θέλουμε να είμαστε μία τοπ ομάδα θα πρέπει να κάνουμε μεγάλα άλματα σε όλα. Το κέντρο του Ολυμπιακού ήταν πιο δυνατό στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι με την είσοδο του Γαλανόπουλου, μπορέσαμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Δεχτήκαμε δύο γκολ από χαζά δικά μας λάθη, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Δεν πήγαμε σήμερα στο -11, ήμασταν στο -8. Μία ομάδα που έχει φιλοδοξίες δεν μπορεί να παίζει τόσο πίσω. Για να πας να πιέσεις στο Καραϊσκάκη πρέπει να έχεις γερά πνευμόνια και να είσαι συγκεντρωμένος. Είμαι ικανοποιημένος μόνο από το β’ μέρος»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter