Χίος: Επεισόδια στο δημαρχείο – Άγριες αποδοκιμασίες κατά Μηταράκη (Video)

Χίος: Επεισόδια στο δημαρχείο – Άγριες αποδοκιμασίες κατά Μηταράκη (Video)

Ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης, δέχθηκε επίθεση από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το προσφυγικό.

Κατά την άφιξη του υφυπουργού Εργασίας, ακούστηκαν άγριες αποδοκιμασίες από το συγκεντρωμένο πλήθος. Σύμφωνα με το politischios.gr, ορισμένοι εκ των συγκεντρωμένων πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ έσπασαν την πόρτα του δημαρχείου, θέλοντας να εισβάλλουν στο κτίριο.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τις εξαγγελίες του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη δημιουργία υπερδομής στο νησί.

https://www.youtube.com/watch?v=bX-eRqA_6v0

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικαστέα η επίθεση κατά του Νότη Μηταράκη – Η ΝΔ αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε τον προπηλακισμό κατά του υφυπουργού Εργασίας, τονίζοντας ωστόσο ότι η Νέα Δημοκρατία έρχεται αντιμέτωπη με τα «ψέματα που έσπειρε προεκλογικά».

«Οι επιθέσεις και ο προπηλακισμός κατά του υφυπουργού Εργασίας, Ν. Μηταράκη, για το προσφυγικό είναι αυτονόητα καταδικαστέες.

Δυστυχώς, η ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία και τα ψέματα που έσπειρε προεκλογικά για λίγες ψήφους. Τότε δηλαδή που χυδαιολογούσε ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι μετεγκεταστάσεις και η αποσυμφόρηση των νησιών δεν αποτελούν λύση», τονίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter