Χίος: «Ντου» κατοίκων στους άνδρες των ΜΑΤ μέσα στο ξενοδοχείο που μένουν – Σύλληψη και προσαγωγές (Video)

Χίος: «Ντου» κατοίκων στους άνδρες των ΜΑΤ μέσα στο ξενοδοχείο που μένουν – Σύλληψη και προσαγωγές (Video)

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στη Χίο μεταξύ κατοίκων και ανδρών των ΜΑΤ. Όπως μετέδωσε το τοπικό site alithia.gr μπήκαν στα δωμάτια του ξενοδοχείου που διαμένουν οι άνδρες των ΜΑΤ και τους επιτέθηκαν.

Όλα έγιναν μετά την κινητοποίηση που έγινε στο κέντρο της πόλης και της πορείας που ακολούθησε στην Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πολίτες ήταν εκτός ελέγχου, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια που κοιμόντουσαν οι αστυνομικοί και τους επιτέθηκαν. Στα πλάνα φαίνονται οι πολίτες να πετούν τα πράγματα των αστυνομικών έξω από το παράθυρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί 3 αστυνομικοί, ενώ με επέμβαση αξιωματούχου στη Δ/νση Αστυνομίας Χίου τα πνεύματα αυτήν την ώρα φαίνεται ότι έχουν ηρεμήσει.

Σύλληψη και προσαγωγές

Μία σύλληψη και 11 προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την Αστυνομία στη Χίο, μετά την εισβολή στο ξενοδοχείο που μένουν αστυνομικοί των ΜΑΤ κατοίκων που διαμαρτύρονται για την κατασκευή κλειστών δομών για μετανάστες/πρόσφυγες.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ συλληφθείς είναι ένας 27χρονος, που φέρεται ότι είχε ενεργή συμμετοχή στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών, ενώ έχει τακτοποιηθεί ένα ακόμα άτομο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια της εισβολής, σύμφωνα με την αστυνομία, τραυματίστηκαν εννέα αστυνομικοί.

Σημειώνεται ότι άλλοι 43 αστυνομικοί αναφέρθηκαν από την ΕΛΑΣ ως τραυματίες στα επεισόδια στην Μυτιλήνη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter