Χοακίν Φίνιξ: Πώς προσέγγισε το ρόλο του Joker – Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Χοακίν Φίνιξ: Πώς προσέγγισε το ρόλο του Joker –  Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι ο νέος Τζόκερ και πριν αναλάβει το ρόλο του κακού προετοιμάστηκε, όσο καλύτερα μπορούσε, ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του χαρακτήρα ενός ανθρώπου που πάσχει από το σύνδρομο του παθολογικού γέλιου.

«Είδα βίντεο που δείχνουν άτομα που πάσχουν από παθολογικό γέλιο, μία ψυχική ασθένεια που κάνει κάποιον να γελάει ανεξέλεγκτα» εξήγησε ο ηθοποιός. Η απίστευτη ασθένεια προκαλεί ακούσιου γέλιο ή κλάμα χωρίς να υπάρχει κάποιο εξωτερικό ερέθισμα.

Ο τρόπος που ο Φίνιξ θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ένα πνευματικό και νευρολογικό πρόβλημα υγείας στον «κόσμο του κακού» θα είναι διαφορετική από την μέχρι τώρα προσέγγιση του ρόλου, καθώς θα κινηθεί στο χώρο του ψυχολογικού ρεαλισμού και δεν θα μεταφερθεί ως ακόμα ένας ήρωας κόμικς, επισημαίνεται στο ιταλικό περιοδικό Il Vernerdi, που φιλοξενεί την συνέντευξη του Χοακίν Φίνιξ.

Η ταινία «The Joker» έρχεται δέκα χρόνια μετά από την προσέγγιση του ρόλου από τον μετά θάνατο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Χιθ Λέτζερ στην ταινία «Ο σκοτεινός ιππότης» και τρία χρόνια από την αμφιλεγόμενη προσέγγιση του ρόλου από τον Τζάρετ Λέτο στην ταινία «Ομάδα αυτοκτονίας».

Το «Joker» θα προβληθεί στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 31 Αυγούστου, και θα βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter