Χονγκ Κονγκ: Διαδηλωτές απέδρασαν από τον αστυνομικό κλοιό στο πολυτεχνείο (Video)

Χονγκ Κονγκ: Διαδηλωτές απέδρασαν από τον αστυνομικό κλοιό στο πολυτεχνείο (Video)

Οι διαδηλωτές βρέθηκαν εντός του πολυτεχνείου του Χονγκ Κονγκ, με την αστυνομία να τους έχει περικυκλώσει. Μερικοί εξ αυτών κατάφεραν να αποδράσουν χρησιμοποιώντας σκοινιά, αλλά και τη βοήθεια μοτοσικλετιστών.

Η αστυνομία είχε καταφέρει να παγιδεύσει τους φιλοδημοκρατικούς διαδηλωτές εντός της πολυτεχνικής σχολής του Χονγκ Κονγκ, προχωρώντας σε ρίψη δακρυγόνων. Όπως έγινε γνωστό από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του εξωτερικού, ορισμένοι από τους διαδηλωτές βρήκαν τρόπο διαφυγής, χρησιμοποιώντας σχοινιά, ώστε να κατέβουν από την πεζογέφυρα στον δρόμο και στη συνέχεια να φυγαδευτούν από μοτοσικλετιστές που τους περίμεναν εκεί.

Τι συνέβη στο Πολυτεχνείο του Χονγκ Κονγκ

Αργά το βράδυ της Κυριακής διαδηλωτές που βρίσκονται εντός της Πολυτεχνικής Σχολής του Χονγκ Κονγκ πυρπόλησαν την κεντρική είσοδο, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να εισβάλουν.

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ εγκλώβισε εκατοντάδες διαδηλωτές στο εσωτερικό της Πολυτεχνικής Σχολής, έχοντας αποκλείσει τους δρόμους γύρω από την πανεπιστημιούπολη έπειτα από συγκρούσεις δύο ημερών που ενίσχυσαν τους φόβους για μία αιματηρή αναμέτρηση.

Εκατοντάδες διαδηλωτές απαντούν στην κρατική καταστολή με βόμβες μολότοφ και πέτρες καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter