Χονγκ Κονγκ: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για το μοντέλο με την κοκαΐνη – «Ήξερες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα»

Χονγκ Κονγκ: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για το μοντέλο με την κοκαΐνη  – «Ήξερες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα»

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας για την 21χρονη Ειρήνη Μελισσαρόπουλου η οποία συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,52 κιλά κοκαΐνης.

Αν και το 21χρονο μοντέλο αρνείται εξαρχής ότι γνώριζε πως μέσα στο σακίδιο περιείχε κοκκαίνη, ο εισαγγελέας της έδρας Φίλιπ Ρος υποστήριξε πως η νεαρή κοπέλα γνώριζε πολύ καλά ότι μετέφερε ναρκωτικά.

«Ήξερες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου. Οι Αρχές σε υποπτεύθηκαν μόλις έφτασες από την Αιθιοπία στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Είχες δύο τσάντες, η μία ήταν ασυνήθιστα πιο βαριά και πιο παχιά» της είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Δεν είχες μαζί σου κανένα έγγραφο ή συνταγή γιατρού που να δείχνει ότι ήταν για νόμιμη χρήση. Από τα μηνύματα στο Facebook και στο κινητό αποδεικνύεται ότι είχες άγχος πώς θα περάσεις τους ελέγχους».

Ο εισαγγελέας υποστήριξε επίσης ότι από τα μηνύματα στο Facebook και τα μηνύματα στο κινητό φαίνεται πως η 21χρονη ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη και νευρική επειδή επρόκειτο να περάσει από τον έλεγχο.

Οκτώ μάρτυρες θα καταθέσουν κατά της Μελισσαροπούλου.

Η δίκη συνεχίζεται και θα κρατήσει ακόμα έξι ημέρες.

Στο Χονγκ Κονγκ, το λαθρεμπόριο ναρκωτικών τιμωρείται με ισόβια και πρόστιμο ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ σύμφωνα με το Επικίνδυνο Ναρκωτικό Διάταγμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter