Χονγκ Κονγκ: Πυρκαγιά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου – Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στον ουρανοξύστη (Video)

Χονγκ Κονγκ: Πυρκαγιά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου – Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στον ουρανοξύστη (Video)

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία του Χονγκ Κονγκ έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, στην εμπορική συνοικία Κόσγουεϊ Μπέι με αποτέλεσμα εκατοντάδες πολίτες να είναι εγκλωβισμένοι στον ουρανοξύστη.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος και σύμφωνα με την South China Morning Post περισσότεροι από 300 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στην ταράτσα του κτιρίου και τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Οι Free Press του Χονγκ Κονγκ αναφέρει πως η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να απεγκλωβίσουν τους πολίτες.

 

Bίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει δεκάδες ανθρώπους να είναι παγιδευμένοι στην ταράτσα του κτιρίου.

 

 

Η φωτιά ξέσπασε στον πρώτο όροφο σε χώρο όπου γίνονται εργασίες ανάπλασης. Οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι χρειάστηκε να εκκενώσουν τον χώρο καθώς ο καπνός φυσούσε μέσα στο κτίριο και στους δρόμους της περιοχής.

Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου είναι εμπορικό κτήριο και περιλαμβάνει μια εμπορική στοά 14 ορόφων και έναν πύργο γραφείων 25 ορόφων.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter