Χωρίς ρεύμα έμειναν χιλιάδες πολίτες αλλά ο Ρουσόπουλος είπε στη Βουλή: «Δεν είχαμε πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση»

Χωρίς ρεύμα έμειναν χιλιάδες πολίτες αλλά ο Ρουσόπουλος είπε στη Βουλή: «Δεν είχαμε πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση»

Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν περιοχές της Αττικής που έμειναν χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 24 ώρες, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος έκρινε από το βήμα της Βουλής ότι «δεν είχαμε πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση». Πρόσθεσε δε πως τουλάχιστον το πρόβλημα δεν ήταν ανάλογο με αυτό που προκλήθηκε την προηγούμενη φορά. Δηλαδή, με το φαινόμενο «Μήδεια», το οποίο στάθηκε αφορμή να μείνουν χιλιάδες πολίτες χωρίς ρεύμα για πέντε μέρες.

Μετά την κριτική που άσκησε στην αξιωματική αντιπολίτευση για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας, ο βουλευτής της πλειοψηφίας παραδέχτηκε τα προβλήματα στην Αττική Οδό και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. «Άρα, είχαμε προβλήματα κυρίως στην Αττική» συμπέρανε και πρόσθεσε:

«Είχαμε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, όπως τουλάχιστον είχαμε την προηγούμενη φορά; Δεν είχαμε. Γιατί για να μιλήσουμε για την ηλεκτροδότηση θα πρέπει να μιλήσουμε για τη ΔΕΗ και το πώς την παραλάβουμε και πού την πήγαμε. Γιατί τα προβλήματα δεν γεννιούνται αίφνης, τα προβλήματα έρχονται από σειρά ετών, αβελτηρίες, λάθη».

Υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε «μαντάρα» στις κρίσεις που σημειώθηκαν επί της δικής του κυβερνητικής θητείας σε Μάνδρα και Μάτι, ενώ ισχυρίστηκε ότι η αποζημίωση των 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό δείχνει ότι «η συγγνώμη την οποία ζητήσαμε έχει νόημα και ότι σεβόμαστε τον πολίτη». «Ξεχάσαμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός έλεγε: Τι τα θέλετε τα δύο χιλιάρικα, θα τα ξοδέψετε γρήγορα;» διερωτήθηκε.

Κλείνοντας, επισήμανε ότι «τα δείγματα γραφής του καθενός κρίνονται και αποτυπώνονται» και συμπλήρωσε πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι με τέτοιες πολιτικές θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, τον διαβεβαιώ πως όσοι το επεδίωξαν στο παρελθόν, απέτυχαν οικτρά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter