Χωρίς ταξί η Αθήνα – Συγκέντρωση και πορεία των οδηγών στο υπουργείο Μεταφορών

Χωρίς ταξί η Αθήνα – Συγκέντρωση και πορεία των οδηγών στο υπουργείο Μεταφορών

Χειρόφρενο τραβούν σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου, οι οδηγοί ταξί, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ).

Η απεργία ξεκίνησε στις 6 το πρωί της Πέμπτης και θα ολοκληρωθεί στις 6 το πρωί της Παρασκευής.

Ο ΣΑΤΑ έχει απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση στη λεωφόρο Καβάλας στις 11 το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών.

«Τα ταξί της Αθήνας θα υπενθυμίσουν στο Υπουργείο Μεταφορών, όσα δεν έκανε για το ταξί, όσα έκανε για τα ενοικιαζόμενα με οδηγό, όσα δεν έκανε για να εμποδίσει τις πολυεθνικές εφαρμογές να ροκανίζουν το μεροκάματο του ταξιτζή.

Υποτακτικοί δεν θα γίνουμε ποτέ. Θα ενοχλούμε κι ας ενοχλούνται. Θα φωνάζουμε κι ας μην ακούνε. Θα τους δείχνουμε κι ας κρύβονται. Το ταξί θα αντέξει, είτε το θέλουν, είτε όχι. Η συνειδητή αδιαφορία της κυβέρνησης για τον αργό θάνατο των ταξί καθρεφτίζει την νεοφιλελεύθερη πολιτική που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Βιώνουμε καθημερινά την απληστία και τη μανία για μεγαλύτερο κέρδος, από εταιρίες που -παράνομα- παρέχουν υπηρεσίες αστικής μεταφοράς και κλέβουν το μεταφορικό μας έργο. Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου και αγνοεί επιδεικτικά τα αιτήματά μας», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter