Χωρίς ζεστό νερό οι Φοιτητικές Εστίες Αθηνών – Συλλαλητήριο την Δευτέρα 24/10

Χωρίς ζεστό νερό οι Φοιτητικές Εστίες Αθηνών – Συλλαλητήριο την Δευτέρα 24/10

Οι φοιτητές που μένουν στις φοιτητικές εστίες Αθηνών ενημερώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας από την Διοίκηση των Εστιών πως δεν θα υπάρχει ζεστό νερό για όλον τον χειμώνα. Η Διοίκηση μάλιστα επικαλέστηκε την ενεργειακή κρίση προκειμένου να δικαιολογήσει την συγκεκριμένη απόφαση. Πιο αναλυτικά οι φοιτητές ενημερώθηκαν πως θα υπάρχει για λίγες ώρες μόνο «χλιαρό» νερό στις εστίες.

Με αιτήματα τους τις δωρεάν σπουδές, την θέσπιση μηνιαίου στεγαστικό επιδόματος ύψους 300 ευρώ, την απόδοση παιδαγωγικής επάρκειας μέσα στο πτυχίο και την άμεση κατάργηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας οι φοιτητική σύλλογοι οργανώνουν συλλαλητήριο για την Δευτέρα 24/10, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Το κάλεσμα για συλλαλητήριο υπογράφουν οι Φ.Σ. Τουρκικών Σπουδών, Κοινωνιολογίας, Οδοντιατρικής, Πληροφορικής, ΠΤΔΕ, ΤΕΑΠΗ ΕΚΠΑ, Αρχιτεκτονικής, Τοπογράφων ΕΜΠ, ΣΕΤ και ΣΕΤΠ, Μηχανικών του ΠΑΔΑ και οι Σύλλογοι Οικοτρόφων Νέων Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ, Φοιτητικής Εστίας Αθηνών και Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα το: «Δεν “προσαρμοζόμαστε” – Αγωνιζόμαστε για τις σπουδές μας».

Διαβάστε επίσης: 

Δεν παραβιάζει τις ακαδημαϊκές ελευθερίες η πανεπιστημιακή αστυνομία Μητσοτάκη, λέει το ΣτΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter