Χορτιάτης Trail Run: Ματαίωση του αγώνα για το 2022

Χορτιάτης Trail Run: Ματαίωση του αγώνα για το 2022

Η Οργανωτική Επιτροπή του ορεινού αγώνα «Χορτιάτης Trail Run» ανακοίνωσε την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης που ήταν προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2022.

Μάλιστα έγινε γνωστή και η ημερομηνία του αγώνα για το 2023 ή οποία είναι η Κυριακή 12 Μαρτίου. Βασική αιτία για την ματαίωση της φετινής διοργάνωσης, είναι το γεγονός ότι ο αγώνας δεν μπορεί να έχει την φυσιογνωμία των ετών πριν την πανδημία του covid-19.

Όπως εξηγούν οι άνθρωποι του Χορτιάτης Trail Run “Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη (εξαντλήσαμε όλα τα χρονικά περιθώρια), καθώς θα οδηγήσει σε δεύτερη χρονιά χωρίς την διεξαγωγή του αγώνα.

Οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν θα μπορούσαμε με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί να οργανώσουμε τον αγώνα με τις εκδηλώσεις που έχουμε σχεδιάσει για την διοργάνωση. Ο αγώνας για μας ήταν και θα είναι μια γιορτή του Ορεινού Τρεξίματος που με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να είναι.

Δεν θα θέλαμε να μείνουμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς τις παράλληλες εκδηλώσεις. Δεν θα θέλαμε ο αγώνας να διεξαχθεί χωρίς να μπορούμε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε με τους φίλους αθλητές που μας στηρίζουν τόσα χρόνια. Ζητάμε συγνώμη αν βγάζουμε τους αθλητές που θα συμμετείχαν από τον προγραμματισμό τους. Ελπίζουμε η πορεία των πραγμάτων να είναι τέτοια ώστε να έχουμε την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε τον Μάρτιο του 2023 όπως εμείς θέλουμε!».

Θα πρέπει, πάντως, να πούμε ότι αρκετές διοργανώσεις δεν έχουν καταφέρει να… επιστρέψουν μετά το χτύπημα του Covid-19. Και το θέμα δεν είναι μόνο διοργανωτικό.

Πηγή: Runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter