Χούλιγκανς και… τρίκυκλα

Χούλιγκανς και… τρίκυκλα

Φτάνει πια αυτό με τους χούλιγκανς – αστυνομικούς. Φτάνει. Πλέον δεν πρέπει να μιλάμε για αστυνομικές δυνάμεις, πρέπει να μιλάμε μάλλον για συμμορίες. Χωρίς εισαγωγικά. Συμμορίες οι οποίες βρίζουν και χτυπούν όποιον και ό,τι θέλουν, για όποιον λόγο θέλουν, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν.
Βλέπω και ξαναβλέπω τα βίντεο από τα χθεσινά τους χουλιγκανιλίκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το μόνο που αισθάνομαι είναι οργή. Οργή για όλους αυτούς που εργαλειοποιούν τη στολή για να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ τους, οργή για την πολιτική ηγεσία που παρακολουθεί αμέτοχη κι ατάραχη, οργή για τη Δικαιοσύνη που κάνει ότι κοιτάει αλλού.

*** Ο οδηγός του γερανού της αστυνομίας θα έπρεπε να κατηγορηθεί κανονικά για απόπειρα δολοφονίας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’ αυτό που φαίνεται να κάνει στην Ακαδημίας. Το βίντεο ξυπνά μνήμες παρακράτους από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη με το τρίκυκλο.

*** Ο τύπος αυτός, ο οδηγός, πήγε πιθανότατα χθες στη γυναίκα του, στα παιδιά του, έφαγε το ζεστό του φαγητό γιατί κουράστηκε κιόλας και το βράδυ έβριζε, βλέποντας ειδήσεις, τους αναρχοάπλυτους. Μπορεί κάποιοι συνάδελφοί του να του έδωσαν τηλεφωνικά συγχαρητήρια κιόλας που παραλίγο να σκοτώσει.
Πολλοί είναι σαν κι αυτόν…

*** Το παρακάτω βίντεο σας θυμίζει διμοιρία των ΜΑΤ ή ομάδα χούλιγκανς που έχει στήσει ενέδρα σε οπαδούς άλλης ομάδας;

*** Στη Θεσσαλονίκη ένας άλλος αστυνομικός έσπασε το τζάμι ενός αυτοκινήτου γιατί γνώριζε καλά ότι δεν θα τιμωρηθεί. Ήξερε ότι τα ΜΜΕ θα γράψουν για επεισόδια, σπασμένες τζαμαρίες, σπασμένα αυτοκίνητα κι αυτός θα κάτσει στον καναπέ του και θα παρακολουθήσει το βραδινό ματσάκι γιατί το έχει παίξει και όβερ 2,5 γκολ.

*** Αυτός εδώ μοιάζει με αστυνομικό ή με μπράβο που χτυπά κάποιον μετά από εντολή του αφεντικού του; Οι συνάδελφοί του μοιάζουν με αστυνομικούς;

*** Κι αν αυτοί κάνουν αυτά πουν κάνουν με τη στολή φανταστείτε τι κάνουν οι υπόλοιποι, χωρίς σήματα, με μαύρες κουκούλες που έχουν τη δυνατότητα να παρεισφρείουν μέσα στις διαδηλώσεις και στις πορείες. Υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες από τη χθεσινή πορεία…

*** Θα μου πείτε λειτουργεί κάτι άλλο σωστά, για να λειτουργεί και η αστυνομία ως μέρος της εκτελεστικής εξουσίας; Όχι. Απλά για να ξέρουμε σε τι χώρα ζούμε.

*** Το όριο από τα τανκς και τους ελεύθερους σκοπευτές φαντάζει πιο κοντά από ποτέ. Και πάλι, όμως, εσείς θα φύγετε, όχι εμείς…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter