Χούντα είναι, θα περάσει…

Χούντα είναι, θα περάσει…

«Για μία ακόμη φορά ο υφυπουργός Αθλητισμού, συνειδητοποιώντας ότι η προσπάθειά του να επιβάλει τις διοικήσεις της αρεσκείας του θα αποτύχει, επιχειρεί την κατάλυση της αυτονομίας των αθλητικών σωματείων, ενώσεων και ομοσπονδιών και την κατάργηση του Αστικού Κώδικα και των καταστατικών τους, καταθέτοντας μία ακόμη τροπολογία και ενώ έχουν προκηρυχθεί οι αρχαιρεσίες όλων των αθλητικών ομοσπονδιών» αναφέρει μεταξύ άλλων η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από τέσσερις μέρες ο ΣΕΓΑΣ, ξεμπροστιάζοντας τον υφυπουργό (χωρίς Αθλητισμό) Λεύτερη Αυγενάκη, τον οποίο κατηγορεί και για πλήρη ανικανότητα.

Οπως πολύ εύστοχα αναφέρει η ομοσπονδία του στίβου, έχει κάνει τόσες νομοθετικές ρυθμίσεις ο Αυγενάκης για να φέρει τα εκλογικά αποτελέσματα των ομοσπονδιών στα μέτρα της κυβέρνησης που «δεν έμεινε παρά να δηλώσει ευθέως ή να περιλάβει στην υπουργική απόφαση και ποιους υποψηφίους πρέπει να ψηφίσουν οι αντιπρόσωποι των σωματείων»!

Να θυμίσουμε ότι η πρακτική Αυγενάκη δεν διαφέρει σε τίποτε από τις πρακτικές άλλων «αρίστων» που φυσικά θυμίζουν εποχές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα άλλωστε από της Σοφίας Νικολάου, επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, η οποία αναζητά νέα γραφεία στέγασης της υπηρεσίας της, δεν υπάρχει. Αν και το δημόσιο έχει δικά του εκατοντάδες ακίνητα, κανένα δεν αρέσει στη γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής και θέλει να νοικιάσει. Πιο φωτογραφικός διαγωνισμός δεν έχει υπάρξει, αφού το μόνο που λείπει από τους όρους είναι το… ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη! Υστερα από όλα αυτά ο Αυγενάκης θα μείνει πίσω; Οχι βέβαια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter