Χρήμα μέσω ΕΡΤ στους σφετεριστές των αθλητικών Ομοσπονδιών!

Χρήμα μέσω ΕΡΤ στους σφετεριστές των αθλητικών Ομοσπονδιών!

Xρηματοδότηση μέσω της ΕΡΤ φαίνεται ότι η προσφέρει η κυβέρνηση στις παρατάξεις που σφετερίζονται την εξουσία στις αθλητικές Ομοσπονδίες, και ειδικότερα σε αυτήν του ΣΕΓΑΣ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportime, η εταιρία που εισέπραξε «εξωθεσμικά» 485.000 ευρώ για να γυρίσει μία σειρά από ντοκυμαντέρ με πρωταγωνιστές τους Έλληνες αθλητές που θα πάνε στο Τόκιο είναι ιδίων συμφερόντων με ιστότοπο που στηρίζει τον …προεκλογικό αγώνα του Βασίλη Οικονόμου στον ΣΕΓΑΣ.

Το κονδύλι εγκρίθηκε δύο μήνες μετά τη δημιουργία του συνδυασμού «Αναγέννηση» (με επικεφαλής τον βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου), στην 11μελή συντονιστική επιτροπή της οποίας βρίσκεται ο Γιάννης Νικολάου, αδελφός του φερόμενου ως διαχειριστή της σελίδας Sportsfeed, Θανάση Νικολάου.

Η σειρά θα έχει παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη και προϋπολογισμό 5.700 ευρώ ανά επεισόδιο, παρακάμπτοντας το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ, το οποίο στελεχώνουν περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι. Η σύμβαση υπογράφτηκε εν μέσω πανδημίας με τη μορφή του κατεπείγοντος, χωρίς να γίνει κάποιος διαγωνισμός ή άλλη ορατή διαδικασία.

Η ανατροπή των διοικήσεων του ΣΕΓΑΣ, της ΕΟΚ και άλλων μεγάλων Ομοσπονδιών στις επερχόμενες αρχαιρεσίες είναι ο μεγάλος στόχος του υφυπουργείου Αθλητισμού, όπως φαίνεται και από τις «φωτογραφικές», πιθανόν αντισυνταγματικές, διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter