«Χρηματοδότης της ΝΔ» και «αληθινός δήμαρχος Πειραιά» ο Μαρινάκης, λέει ιταλικό ΜΜΕ

«Χρηματοδότης της ΝΔ» και «αληθινός δήμαρχος Πειραιά» ο Μαρινάκης, λέει ιταλικό ΜΜΕ

Ολομέτωπη επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιεί ιταλική ιστοσελίδα με αφορμή όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ιταλικό ytali.com, σε άρθρο που υπογράφει ο Δημήτρης Δεληολάνης, έγκριτος πολιτικός αναλυτής, πρώην ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ιταλία και φίλαθλος του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως «Πραγματικό δήμαρχο Πειραιά» και «χρηματοδότη της ΝΔ».

Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «Ο Ολυμπιακός ανήκει στον ισχυρό πλοιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη, δημοτικό σύμβουλο και αληθινό δήμαρχο του Πειραιά, ιδιοκτήτης μιας ισχυρής αυτοκρατορίας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μονοπωλιακού Τύπου, χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας και συγγενής του Κυριάκου Μητσοτάκη», ενώ πιο κάτω κάνει αναφορά στις δικαστικές «περιπέτειες» του ισχυρού άνδρα των Ερυθρολεύκων, λέγοντας: «Τα ελληνικά ΜΜΕ αποφεύγουν να μιλάνε για αυτό, αλλά ο Μαρινάκης κατηγορείται για δύο υποθέσεις. Το πρώτο αφορά την κατάσχεση 2.1 τόνων ηρωίνης σε πλοίο που του ανήκει, σε μια δίκη που εννέα μάρτυρες που πέθαναν κάτω από μυστηριώδης συνθήκες και τρεις δικαστές που ζήτησαν εξαίρεση. Η δεύτερη αφορά την κατηγορία ότι έχει στήσει αγώνες ποδοσφαίρου».

Μάλιστα, όσον αφορά την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης και την ΕΕΑ: «Το ζήτημα ΠΑΟΚ και Ξάνθης έπειτα από πιέσεις, πέρασε στην ΕΕΑ. Ωστόσο δύο μέρες πριν την εξέταση του φακέλου απ’ την Επιτροπή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, συμπλήρωσε δύο νέα μέλη. Ο ένας συνταξιούχος δικαστής που κατηγορήθηκε επανειλημμένα για διαφθορά ωστόσο αθωώθηκε πάντα και ο άλλος δικηγόρος που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Μαρινάκη. Δεν είναι και τόσο αμερόληπτοι εγγυητές».

Πηγή: Ytali.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter