Χρήστος Δάρρας: Μόνο εγώ γλίτωσα από τις κάρτες του Σκουλά

Χρήστος Δάρρας: Μόνο εγώ γλίτωσα από τις κάρτες του Σκουλά

Στη Νέα Σμύρνη «βράζουν» ακόμη με τη διαιτησία του Εμμανουήλ Σκουλά και τον θεωρούν no1 υπεύθυνο του αποκλεισμού του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ, στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Σήμερα έκανα μια χειρουργική επέμβαση στην κλινική που εργάζομαι. Χθες ο Πανιώνιος υπέστη χειρουργείο και αυτός, στην Τούμπα. Χειρουργείο από έναν υπάλληλο, που πληρώνεται από τις ΠΑΕ και ακολουθεί τον προϊστάμενό του, που πληρώνεται με παχυλούς μισθούς. Μας χειρούργησε με έντεκα κάρτες. Μόνο εγώ τη γλίτωσα, αφού και ο συνέταιρός μου, ο κ. Ζαμάνης, αποβλήθηκε», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρρας, στο Sport24.gr.

Οργισμένος με όσα συνέβησαν στην Τούμπα, ο κ. Χρ. Δάρρας συνέχισε: «Στο τέλος του αγώνα ο διαιτητής δεν είχε σε ποιον να δείξει κάρτα και την έδειξε σε όποιον βρήκε μπροστά του (Μπανανά) χωρίς καμία αιτία. Εκτός από κάρτες, χειρουργείο ήταν και τα τρία γκολ που δεχτήκαμε. Στο πρώτο γκολ, η μπάλα ήταν άουτ και υπέδειξε κόρνερ. Στο δεύτερο από φάουλ που έγινε στον τερματοφύλακα και στο τρίτο, και καθοριστικό, το “μαϊμού” πέναλτι. Παιζόταν μια ιστορική πρόκριση, που ήταν όνειρο των παικτών, του τιμ και της διοίκησης. Παιζόταν και το ψωμάκι των παικτών από τα έσοδα της πρόκρισης. Ο διαιτητής είχε δείξει κάρτα σε όλους, έβλεπε τους παίκτες στη γραμμή, δεν ήξερε σε ποιον να βγάλει κάρτα και την έδειξε στον Μπανανά. Τι έκανε ο Μπανανά; Όρθιος ήταν δίπλα στους άλλους. Δεν έχει ξαναγίνει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter