Χρήστος Σπίρτζης: Δεν θα αφήσουμε γωνιά του ΟΑΣΘ να μην ψαχτεί

Χρήστος Σπίρτζης: Δεν θα αφήσουμε γωνιά του ΟΑΣΘ να μην ψαχτεί

Νέα δέσμη έργων, με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στα έργα των μέσων σταθερής τροχιάς και στις κοινωνικές υποδομές εξαγγέλλει μέσω συνέντευξής του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Επιπλέον ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνει, μέσω της συνέντευξής του, ότι εντός του φθινοπώρου θα εφαρμοσθεί πλήρως το ηλεκτρονικό εισιτήριο που ήδη ξεκίνησε.

«Δεν θα αφήσουμε γωνιά του ΟΑΣΘ να μην ψαχτεί», τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Σπίρτζης, αναφέροντας ότι «η άμισθη διαθεσιμότητα του Στέλιου Παππά και η πορεία του στη ζωή ως πολίτη και ως επιστήμονα, οικονομολόγου, προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου δίνει τα εχέγγυα για να μάθει ο πολίτης τι και από ποιους γινόταν».

Ακόμη, ο Χρήστος Σπίρτζης καλεί τον Κώστα Λαλιώτη «να εισφέρει, ως τελευταίο σημαντικό έργο του, στη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων και την απεμπλοκή μέρους τους από το νεοφιλελεύθερο έρωτα με τη ΝΔ».

Για το θέμα που ανέκυψε μετά τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση, ο υπουργός Υποδομών -Μεταφορών δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ο πρόεδρος της Βουλής δεν έθεσε θέμα Ορθοδοξίας. Υπερασπίστηκε τις συνταγματικές, στοιχειώδεις δημοκρατικές αρχές της ανεξιθρησκείας του κράτους». Και για το θέμα με τους σημαιοφόρους, «αυτή πρέπει να είναι η αριστεία του πολίτη. Το σχολείο της σύνθεσης και όχι των διακρίσεων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter