Χρήστος Ταραντίλης: Ολα ανοιχτά για σκληρότερο lockdown με κλειστά σχολεία και απαγόρευση κυκλοφορίας

Χρήστος Ταραντίλης: Ολα ανοιχτά για σκληρότερο lockdown με κλειστά σχολεία και απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης δήλωσε ότι την Παρασκευή θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις μετά την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων

Με τη φράση «τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα και συνήθως προς το χειρότερο» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε νέα σκληρά απαγορευτικά μέτρα για την περιοχή της Αττικής αλλά και για όλες τις περιοχές της χώρας που βρίσκονται στο κόκκινο.

Ο Χρήστος Ταραντίλης εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε νέο πιο σκληρό lockdown λέγοντας πως «καθήκον μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές των δεδομένων έγκαιρα».

Ο Χρήστος Ταραντίλης στις ερωτήσεις για το εάν θα κλείσουν τα σχολεία και για το εάν συζητείται η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα ακόμα και για την πρωτεύουσα, είπε ότι η κυβέρνηση θα πάρει την απόφασή της αφού πρώτα ακούσει την εισήγηση των επιστημόνων.

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το όριο των κρουσμάτων πάνω από το οποίο επιβάλλεται η λήψη σκληρού lockdown, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι το όριο θα το θέσει και θα το αναλύσει η επιτροπή των ειδικών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter