Χρήστος Γιαννούλης: Να απαντήσει ο πρωθυπουργός στο πρωτοσέλιδο του Documento

Χρήστος Γιαννούλης: Να απαντήσει ο πρωθυπουργός στο πρωτοσέλιδο του Documento

Την ώρα που τα περισσότερο μέσα ενημέρωσης στη χώρα προσπαθούν να αποσιωπήσουν την αποκάλυψη της εφημερίδας Documento (σημερινό πρωτοσέλιδο) πως ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κουνάει το δάχτυλο για ατομική ευθύνη εκείνος έκρυψε κρούσμα στην οικογένειά του για να πάει διακοπές στην Ήπειρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης έθεσε το θέμα στην πρωινή εκπομπή του OPEN με τον Άκη Παυλόπουλο.

Παρά την προσπάθεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλου να μην ακουστεί η τοποθέτηση του κ. Γιαννούλη και να στρέψει αλλού τη συζήτηση, ο Χρήστος Γιαννούλης μίλησε για ψέματα του πρωθυπουργού:

«Μόνο στην Ελλάδα έχουμε το παγκόσμιο φαινόμενο κυβέρνηση που χαρακτηρίζεται από άρνηση της πραγματικότητας από συνεχόμενα ψεύδη και αδράνεια» σημείωσε για να συμπληρώσει, απανώντας στον κ. Μαρκόπουλο πως «τα ψέματα τα λέει ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής είναι δικό σας προνόμιο».

Και προσέθεσε:

«Και για πρώτη φορά υπάρχει ένας πρωθυπουργός που δεν απαντά σε βαρύτατες κατηγορίες. Έχει κάνει σημαία η ΝΔ τη στάση του Παύλου Πολάκη που σε πολλά δικαιώθηκε όπως στα μονοκλωνικά. Θα απαντήσει ο πρωθυπουργός για το δημοσίευμα του Documento ότι ενώ γνώριζε ότι μέλος της οικογένειάς του έχει νοσήσει με κάποιο τρόπο δηλώθηκε έτσι ώστε να κάνει το πρόγραμμά του κανονικά; Αυτό ως πρωθυπουργός οφείλει να το απαντήσει, μην κρύβεστε πίσω από τον Παύλο τον Πολάκη, δεν σας τιμά. Υπάρχουν απαντήσεις που πρέπει να δώσετε», συμπλήρωσε προκαλώντας τις αντιδράσεις του ίδιου του βουλευτή της Ν.Δ. αλλά και την αντίδραση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο με τον Άκη Παυλόπουλου να σχολιάζει πως ο κ. Μαρκόπουλος οφείλει μια απάντηση.

Εννοείται πως δεν δόθηκε καμία απάντηση από τον βουλευτή της Νέα Δημοκρατίας.

Στο βίντεο μετά το 2:17:42

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter