Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον!

Τρίγωνα, κάλαντα, έρχονται μέσα στη γειτονιά και, προφανώς, μέσα στα σπίτια μας. Για να μη μείνεις, όμως, μόνο στα λόγια και στους κουραμπιέδες, μπορείς να έρθεις στα Public για να σκορπίσεις τη χαρά στους αγαπημένους σου και με ένα τέλειο δώρο.

Τα Public έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και σε περιμένουν με χιλιάδες προτάσεις αλλά και με events κι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Εδώ όμως θα εστιάσουμε την προσοχή μας σε… εκείνον! Ναι, ναι, ξέρεις σε ποιον αναφερόμαστε. Σε… αυτόν, τον οποίο θες να κάνεις ευτυχισμένο και χαρούμενο, επιλέγοντας ένα δώρο που θα τον κάνει να σε σκέφτεται όλες τις μέρες του χρόνου!

Προφανώς, επειδή οι μαντικές μας ικανότητες είναι ομολογουμένως περιορισμένες, αλλά και επειδή ο κάθε… εκείνος είναι διαφορετικός, εμείς απλά θα σου δώσουμε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές, με ιδέες για το κατάλληλο δώρο. Εσύ μπορείς να μπεις στη σελίδα που φτιάξαμε και να δεις δεκάδες ακόμη προτάσεις.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, την περιήγησή μας στα δώρα, ανά κατηγορία και ανά ενδιαφέρον.

Λοιπόν, ο παραλήπτης του δώρου είναι ο κατ’εξοχήν άντρας: μαστορεύει, φτιάχνει, επιδιορθώνει, σου δίνει την εντύπωση πως η Γη η ίδια περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο πάνω σε ράγες που αυτός έφτιαξε! Ε, λοιπόν, έχουμε γι’ αυτόν το κρουστικό τρυπάνι ρεύματος της Black & Decker, αλλά και το δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας της ίδιας εταιρείας, η οποία έχει γίνει συνώνυμη της λέξης “εργαλείο”. Βέβαια, αν ο… μαστροχαλαστής σου είναι περισσότερο της λεπτοδουλειάς, έχουμε και κατσαβίδι με πολλές μαγνητικές μύτες για να το έχει πάντοτε μαζί του!

Μπορεί, όμως, ο άντρας της ζωής σου να είναι του αθλητισμού και των αθλοπαιδιών! Τότε μπορείς να του πάρεις ένα activity tracker, για να μπορεί να παρακολουθεί τις επιδόσεις του, το πόση απόσταση κάλυψε, πόσες θερμίδες έκαψε και που πήγε. Μπορείς να επιλέξεις από κάτι απλό και φθηνό όπως το Huawei Color Band A2 ή κάτι πιο “δυνατό” όπως το Samsung Gear Fit 2 Pro!

Αν τα έχεις φτιάξει με “brainiac”, μην απελπίζεσαι! Αντί να σκέφτεσαι αν θα πρέπει να του πάρεις βιβλίο κβαντομηχανικής ή θεωρίας υπερχορδών, μπορείς να διαλέξεις ένα – ή και περισσότερα – παζλ-γρίφους. Δεν θα του μάθει τα μυστικά του σύμπαντος, αλλά σίγουρα θα ακονίσει το μυαλό του, προσπαθώντας να λύσει, για παράδειγμα τη μεταλλική εκδοχή του γνωστού E=m·c², ενώ το Emperor’s Lock θα σπρώξει την αντίληψη των τριών διαστάσεων στα άκρα. Βέβαια, αν ο κύβος του Ρούμπικ αποτελεί… προαιώνιο εχθρό του αγοριού σου, μπορείς να του πάρεις την πιο απλή έκδοση σε 2×2×2, για να ξεκινήσει από τα… εύκολα!

Από την άλλη, μπορεί να θες να κάνεις ένα δώρο στο… αγόρι που κρύβει ο “εκείνος” της ζωής σου, ικανοποιώντας τον αθεράπευτο gamer μέσα του! Στα Public θα βρεις top games όπως το Call of Duty: Black Ops III, το Red Dead Redemption 2 ή, γιατί όχι, ένα βιβλίο βασισμένο σε video game, το Assassin’s Creed: The Secret Crusade. Αν όμως έχει τα παιχνίδια που θέλει, ένα gaming mouse από τη Razer ή τη Logitech, ή ένα gaming headset από την Turtle Beach ίσως είναι το τέλειο δώρο για κάθε gamer!

Για το τέλος αφήσαμε την πιο προφανή κατηγορία: βιβλία! Όσα είδη, κατηγορίες και υποδιαιρέσεις ανθρώπων υπάρχουν, άλλα τόσα, κι ακόμη περισσότερα, βιβλία υπάρχουν στα Public, για να κορέσουν την “πείνα” ακόμη και του πιο ακόρεστου βιβλιοφάγου. Επομένως, μπες στο site ή κάνε μια επίσκεψη στο κοντινότερό σου Public και ψάξε! Εμείς, ενδεικτικά, ξεχωρίσαμε δύο βιβλία που προτείνουμε: το κλασσικό “Man in the High Castle” του Philip K. Dick και το δυσοίωνο αλλά ίσως προφητικό “Homo Deus” του Yuval Harari.

Και μην ξεχνάς: τα Public έχουν ετοιμάσει πολλά events και εκπλήξεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, και σε περιμένουν να τα επισκεφθείς!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter