Χριστουγεννιάτικα ροφήματα και γλυκίσματα για ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες!

Χριστουγεννιάτικα ροφήματα και γλυκίσματα για ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ο καιρός κρυώνει και το κλίμα γίνεται όλο και πιο γιορτινό.

Λαμπιόνια, στολισμένες βιτρίνες και στολίδια… τι λείπει όμως από όλα αυτά; Μα φυσικά τα αγαπημένα σε όλους Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τα ζεστά ροφήματα για τη δουλειά, το σπίτι ή τη βόλτα.

Γι’ αυτό μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Γρηγόρης, θα σας φτιάξει τη μέρα και τη χριστουγεννιάτικη διάθεση με τον ευφάνταστο στολισμό και τα νέα σούπερ λαχταριστά προϊόντα που προσφέρει. Εμείς πήγαμε πρόσφατα στο κατάστημα Γρηγόρης της γειτονιά μας και μπήκαμε στο κλίμα των ημερών και των απολαύσεων. Και πιστέψτε μας… δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!

Τη ζεστή σοκολάτα Red Velvet, με την υπέροχη γεύση, που έχει εμπνευστεί από το δημοφιλές red velvet cake; Ή τους κουραμπιέδες και μελομακάρονα σε μπουκίτσες με το άκρως σοκολατένιο twist; Κουραμπιέδες με επικάλυψη σοκολάτας και topping καρύδας & μελομακάρονα με λευκή σοκολάτα και topping red velvet, που θα αφήσουν εποχή!

Σας συστήνουμε να δοκιμάσετε και εσείς αυτά τα σούπερ λαχταριστά χριστουγεννιάτικα προϊόντα είτε στα καταστήματα Γρηγόρης, είτε παραγγέλνοντας online στο gregorys.gr ή στο Gregory’s e-order app.

Χρόνια πολλά και καλά!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter