Χριστουγεννιάτικα Χωριά στις πλατείες της Αθήνας

Χριστουγεννιάτικα Χωριά στις πλατείες της Αθήνας

Φέτος τις γιορτές ο Δήμος Αθηναίων παρεμβαίνει στην πόλη μεταφέροντας το πνεύμα της εποχής με περισσότερες γιορταστικές δράσεις.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα επισκεφτεί όλες τις γειτονιές της Αθήνας, από την Αχαρνών και την Κυψέλη μέχρι το Παγκράτι και το Γουδή, οι οποίες θα φιλοξενούν Χριστουγεννιάτικα Χωριά.

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του θα βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους από τις 17 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 7 Ιανουαρίου 2022 στις πλατείες Μεσολογγίου στο Παγκράτι, Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα, Αθανασίου Διάκου στα Θυμαράκια στα Κάτω Πατήσια, Βικτωρίας στην Κυψέλη, Αγίου Θωμά στο Γουδή και στο Πάρκο Ναθαναήλ Αγίου Ελευθερίου, για να χαρίσουν όμορφες στιγμές  με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γλυκό-κεράσματα, Christmas hand painting και πολλές ακόμη δράσεις για όλη την οικογένεια. Ανάμεσά τους θα κυκλοφορεί ένας πολύχρωμος θίασος από ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, χριστουγεννιάτικες μασκότ, animateurs, μαριονέττες, ταχυδακτυλουργούς.

Τα φετινά Χριστούγεννα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στις γιορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων έως την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου σε 52 διαφορετικά σημεία της πόλης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων περισσότερες από 120 δράσεις για όλη την οικογένεια, 25 μουσικοθεατρικές παραστάσεις και 7 openair προβολές.

Ώρες λειτουργίας Χριστουγεννιάτικών Χωριών: 11.00-19.00
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter