Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Αλληλεγγύης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκκλησιαστικής Μουσικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν φιλανθρωπική εκδήλωση - συναυλία με ύμνους του δωδεκαημέρου, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00μ.μ.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο κ. Γεώργιος Πατρώνας, καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονία και Διευθυντής του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα. Χοράρχες: Μαρία Λαδά, Βασίλειος Βασιλείου και Γεώργιος Πατρώνας. Παρουσίαση Μαρία Λαδά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην μεγάλη Αίθουσα των Τιμών στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (Λ.Α.Φ.Θ.), στην οδό Εθνικής Αμύνης 1, η οποία παρεχωρήθη δωρεάν.

Αντί εισιτηρίου το ευσεβές κοινό καλείται να προσφέρει τρόφιμα για τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας. Οι ανάγκες σε τρόφιμα αυξάνονται και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τις στηρίζει συστηματικά όλο το χρόνο και όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.