Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Αλληλεγγύης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Αλληλεγγύης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκκλησιαστικής Μουσικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν φιλανθρωπική εκδήλωση – συναυλία με ύμνους του δωδεκαημέρου, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00μ.μ.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο κ. Γεώργιος Πατρώνας, καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονία και Διευθυντής του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα. Χοράρχες: Μαρία Λαδά, Βασίλειος Βασιλείου και Γεώργιος Πατρώνας. Παρουσίαση Μαρία Λαδά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην μεγάλη Αίθουσα των Τιμών στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (Λ.Α.Φ.Θ.), στην οδό Εθνικής Αμύνης 1, η οποία παρεχωρήθη δωρεάν.

Αντί εισιτηρίου το ευσεβές κοινό καλείται να προσφέρει τρόφιμα για τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας. Οι ανάγκες σε τρόφιμα αυξάνονται και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τις στηρίζει συστηματικά όλο το χρόνο και όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter