Χρωστάει. Και λοιπόν; Όταν θα γίνει 107 ετών θα αποπληρώσει τις οφειλές του

Χρωστάει. Και λοιπόν; Όταν θα γίνει 107 ετών θα αποπληρώσει τις οφειλές του

Δεν είναι αστείο; Να χρωστά η Νέα Δημοκρατία 381 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν θα αποπληρωθούν ποτέ και την ίδια στιγμή να χρωστούν οι υπουργοί της κυβέρνησης άλλα 12,7 εκατ. ευρώ και ο πρόεδρος του κόμματος και φυσικά πρωθυπουργός άλλα 1,3 εκατ. ευρώ; Ολιστικός δανεισμός όχι αστεία…

*** Το ζεύγος Μητσοτάκη χρωστούσε 1.320.354,74 ευρώ και πλέον χρωστάει, σύμφωνα πάντα με το Πόθεν Έσχες που αναρτήθηκε στη Βουλή, 1.295.928,89 ευρώ. Δηλαδή μέσα σε διάστημα ενός έτους, μείωσε το οφειλόμενο ποσό κατά 24.425,85 ευρώ. Αν κάνει το ίδιο και τα επόμενα χρόνια, τα δάνεια θα εξοφληθούν τελείως σε 53 ακριβώς χρόνια από σήμερα, όταν δηλαδή ο Κυριάκος θα είναι 107 ετών και η Μαρέβα 108 ετών.

*** Εσείς αν πάτε στην τράπεζα και ζητήσετε ένα δάνειο και τους πείτε ότι θα το αποπληρώσετε όταν θα σβήσετε τα κεράκια της 107ης τούρτας, θα σας το δώσουν πιστεύετε; Αυτά για να καταλάβετε πώς αντιμετωπίζουν οι τράπεζες αυτούς και πώς εσάς…

*** Τα πιο πολλά, πάντως, τα χρωστάει ο Χρήστος Στυλιανίδης. Μόνος του, χωρίς συζύγους και συντρόφους. 1,5 εκατ. χρωστάει σε 9 δάνεια. Δικαιολόγηση τουλάχιστον τον χαρακτηρισμό «μεταγραφή αεροδρομίου». Όχι παίζουμε…

*** Χαμός στα Πόθεν Έσχες των βουλευτών της Νέα Δημοκρατίας. Μετοχές, επιχειρήσεις, έσοδα από ακίνητα, τραπεζικοί λογαριασμοί, διαμερίσματα, θέσεις parking, χωράφια, αυτοκίνητα, φορτηγά. Μόνο αεροπλάνο ή ελικόπτερο δεν είδα, που βέβαια αν το είχε κάποιος, αυτός θα ήταν ο Κυριάκος. Αλλά στην τελική δεν το χρειάζεται. Από το 2019 ταξιδεύει με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, ενώ νωρίτερα έκανε ταξί το ελικόπτερο του Κυριακού του ΑΝΤ1.

*** Η Κεραμέως για παράδειγμα έχει, μαζί με τον σύζυγό της μετοχές αξίας 527.931,89 ευρώ, έχει 1.457.961,55 ευρώ στις τράπεζες, 11 ακίνητα, 2 αυτοκίνητα. Τα ίδια και ο Χατζηδάκης. Και ο Βαρβιτσιώτης και πολλοί πολλοί άλλοι. Καταλαβαίνετε γιατί παίζουν τις κουμπάρες με τους έχοντες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες; Γιατί είναι κι αυτοί από την ίδια κάστα.

*** Από την άλλη ο Τσίπρας δήλωσε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη, ένα οικόπεδο στη Λούτσα, ένα μικρό αυτοκίνητο και εκείνη την έρμη τη BMW GS 650 κυβικών, που παίζει να είναι η χειρότερη μηχανή στην ιστορία των μηχανών. Πούλα τη άνθρωπέ μου, πούλα τη.
Α! Και δεν έχει καμία δανειακή υποχρέωση.

*** Ανίκανοι για το οτιδήποτε. Ο τσαρλατανισμός στα καλύτερα του. Πετώντας και πάλι το μπαλάκι στον πολίτη, η κυβέρνηση και οι ειδικοί μας ενημέρωσαν ότι όποιος θέλει πάει και κάνει την τέταρτη δόση εμβολίου. Στην ανακοίνωση λένε ότι δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα για το όφελος του εμβολίου στους άνω των 60, αλλά εισηγούνται να δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού στους 30-59.
-«Να πάω να κάνω;»
-«Ε και δεν πας».
Αυτή είναι η φάση. Στο καφενείο απέναντι να πάω παίζει να ακούσω πιο επιστημονικές απόψεις από τον μπαρμπά Μήτσο τον υδραυλικό.

*** Καλά στην ΕΡΤ έπαιξαν θέμα για το πώς μπορεί κάποιος να κλέψει βενζίνη από παρκαρισμένο όχημα; Την άλλη εβδομάδα μην απορήσουμε αν δούμε θέμα για το πώς μπορεί κάποιος να κλέψει 1 σακούλα λουκανοπιτάκια από το σούπερ μάρκετ χωρίς να τον πάρουν είδηση.

*** Με τις μπουνιές που έπεσαν βραβεία μουσικής του MAD δεν θα ασχοληθούμε.

*** Κρατάμε μόνο αυτόν τον Θεό που έπαιζε μουσική στην εκδήλωση με χορηγό τη ΔΕΗ, χωρίς κονσόλα. Θεότητα…

*** Και φυσικά αυτό.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter