Χρυσαυγίτικος οχετός σε λύκειο του Μαραθώνα (Photos)

Χρυσαυγίτικος οχετός σε λύκειο του Μαραθώνα (Photos)

Οι εικόνες που βλέπετε είναι από το Λύκειο του Μαραθώνα σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου 2019. 

Μετά τα όσα έλαβαν χώρα στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου, όπου μαθητές Λυκείου παρήλασαν φωνάζοντας ακροδεξιά συνθήματα, η δράση των νεοναζί με στόχο τη «στρατολόγηση» μαθητών συνεχίζεται. Οι χρυσαυγίτες συνεχίζουν να σπέρνουν το μίσος και να καταστρέφουν δημόσια περιουσία.

Σύσσωμη η κοινωνία του Μαραθώνα οφείλει να αντιταχθεί στα φαινόμενα ακροδεξιάς βίας. Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συνεδριάσει άμεσα, όχι μόνο προκειμένου να καταδικάσει τα όσα συνέβησαν στο Λύκειο Μαραθώνα, αλλά και για να λάβει μέτρα για την αποφυγή επανάληψής τους, για την προστασία της σχολικής περιουσίας, για την προστασία των μαθητών και των καθηγητών που απειλούνται πλέον, ευθέως.

Όπως αναφέρει στα sociale media η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Παππά, έχει ήδη αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας τη σύγκλησή του σε έκτακτη συνεδρίαση. «Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διευθύντρια του σχολείου πρέπει να πάρουν δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις εάν και εφόσον εμπλέκονται και μαθητές. Δε μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι. Πρόκειται για λαίλαπα μίσους, η οποία πρέπει να αναχαιτισθεί άμεσα!», προσθέτει η ίδια.

Πηγή: left.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter