Χρυσές Σφαίρες 2019: Το νεαρό κορίτσι που σέρβιρε το νερό και έκλεψε την παράσταση

Χρυσές Σφαίρες 2019: Το νεαρό κορίτσι που σέρβιρε το νερό και έκλεψε την παράσταση

Μια κοπέλα που σερβίρει νερό ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση στις Χρυσές Σφαίρες 2019 και έγινε viral.

Το μοντέλο Κέλεθ Κάθμπερτ, προσλήφθηκε από την εταιρεία νερού Fiji για να σερβίρει το προϊόν της στους καλεσμένους στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, καθώς εντοπίστηκε να κάνει photobomb σε πολλούς διάσημους αστέρες.

Μάλιστα, σε κάποιες φωτογραφίες, το μοντέλο χαμογελάει μπροστά στην κάμερα.

_x000D_
_x000D_
_x000D_

Η Κέλεθ ή το κορίτσι του νερού, όπως την βάφτισε το Twitter, σίγουρα έζησε το όνειρο πολλών, καθώς εμφανίστηκε σε φωτογραφίες με μερικά από τα πιο λαμπρά αστέρια της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Μέσα σε λίγα λεπτά από το πρώτο tweet που την δείχνει με κάποιον διάσημο, κάποιες έφτιαξε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter με το όνομα “Fiji Water Girl”, με μία από τις πρώτες αναρτήσεις να αναφέρει: «Απλά σερβίρω νερό και είμαι χαριτωμένη. Ποιος είναι ο πραγματικός αστέρας τώρα, Σάντρα (αναφερόμενο στην Σάντρα Ο, την παρουσιάστρια της βραδιάς);».

Η ίδια η εταιρεία, τα νερά Fiji αναμφισβήτητα ικανοποιήθηκαν από την δουλειά της Κέλεθ – είναι ο επίσημος χορηγός της εκδήλωσης από το 2015, ωστόσο καμία άλλη χρονιά δεν συγκέντρωσε τέτοια προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών της Κέλεθ που κάνει photobomb στους διάσημους αστέρες στο Facebook, και έγραψε: «Και το βραβείο για την καλύτερη ηθοποιό σε κάθε φωτογραφία πηγαίνει στο…. κορίτσι του νερού Fiji».

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που όλοι μιλάνε για το νερό μας. Είναι ακριβώς πίσω μας, έτσι δεν είναι;» πρόσθεσε. 

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter