Χρυσή Αυγή: Μήνυσε την ΠΟΣΠΕΡΤ και ζητάει προσωποκράτηση

Χρυσή Αυγή: Μήνυσε την ΠΟΣΠΕΡΤ και ζητάει προσωποκράτηση

Η Χρυσή Αυγή  ζητάει προσωποκράτηση του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ και 5.000 ευρώ αποζημίωση λόγω της απόφασης των συνδικαλιστών της κρατικής ραδιοτηλεόρασης να κάνουν στάση εργασίας όταν υπάρχει προγραμματισμένη μετάδοση με δραστηριότητες του κόμματος.

 Η εκδίκαση της μήνυσης θα γίνει τη Δευτέρα 29 Μαΐου, ωστόσο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να υπαναχωρήσουν από την απόφασή τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Η εγκληματική οργάνωση με τα τάγματα εφόδου που τρέφεται από την περιφρόνηση της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης, ζητά από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών να καταδικάσει την ΠΟΣΠΕΡΤ με χρηματική ποινή 5.000 ευρώ και τον πρόεδρό της με προσωποκράτηση ενός έτους, αν επιμείνουν στην αρχική τους απόφαση να κάνουν οι εργαζόμενοι στάση εργασίας κάθε φορά που θα προγραμματίζεται μετάδοση αυτού του φασιστικού συνδέσμου λαϊκής και κοινωνικής περιφρόνησης.

Όλοι αυτοί που θα έπρεπε ήδη να είχαν καταδικαστεί και από την δικαιοσύνη και να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα τολμούν να μας εγκαλούν γιατί κάνουμε πράξη το θεσμικό μας καθήκον στη δημοκρατία, δικαιώνοντας πλήρως αυτό που λέει ο λαός «φωνάζει ο … φασίστας να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Ο δημοκρατικός λαός τους αποβάλει από τη συνείδησή του, η Βουλή πρόσφατα από την αίθουσα του ναού της Δημοκρατίας (θα ακολουθήσουν άραγε νέες αγωγές;) και η διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ κάνει πράξη τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων και των Νόμων απεργώντας όποτε διαδίδεται το διχαστικό – ρατσιστικό της κήρυγμα που σπέρνει το φόβο και τη μισαλλοδοξία.

Δεν τους φοβόμαστε και τους περιμένουμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους φορείς, τα σωματεία και κάθε δημοκράτη τη Δευτέρα 29/5/2017 11.00 π.μ. στο κτίριο 5 της Ευελπίδων όπου θα γίνει η ακροαματική διαδικασία. Συνεχίζουμε …».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter