Χρυσή Αυγή: Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Μιχαλολιάκος – Αντίθετος ο εισαγγελέας

Χρυσή Αυγή: Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Μιχαλολιάκος – Αντίθετος ο εισαγγελέας

Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση Νίκος Μιχαλολιάκος με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας. Ο δρόμος για την αποφυλάκιση άνοιξε με το υπ. αριθμόν 121/ 2024 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας. Ωστόσο, μπορεί να ασκηθεί έφεση.

Στον Μιχαλολιάκο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου, της παραμονής εντός της Αττικής, της απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορούμενους του και της παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης.

Παράλληλα, κατά της αποφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου είχε ταχθεί, ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος φέρεται να είχε αναφέρει στη σχετική πρότασή του προς το συμβούλιο πως ο καταδικασθείς για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για να αποφυλακιστεί με όρους, πλην όμως παραμένει αμετανόητος. Κατά τον εισαγγελέα ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν θα έπρεπε να αποφυλακιστεί διότι δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις.

Διαβάστε επίσης:

Μποναμάς από ΟΣΕ σε «ημετέρους» αντί για τηλεδιοίκηση – €2 εκατ. για drones φύλαξης, χωρίς να επενδύουν σε πραγματικές υποδομές

Greek Mafia: Αυτοί είναι οι 8 συλληφθέντες για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα – Τα δεδομένα για την έξοδο και την επιστροφή των εκδρομέων (LIVE)

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στο Documento: «Θέατρο θαυµάτων το Συµβούλιο της Φυλακής»

Κωνσταντινούπολη: Δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες και εκατοντάδες συλλήψεις στην πορεία για την Πρωτομαγιά (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter