Χρυσικού για Κιμούλη: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω απ’ όσα έχω πει» (Video)

Χρυσικού για Κιμούλη: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω απ’ όσα έχω πει» (Video)

Συνέντευξη έδωσε η Δώρα Χρυσικού στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υπόθεσης των μηνύσεων που έχει δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη σχετικά με την απόφασή της να καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ της Ζέτας Δούκα.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως όλα όσα κατέθεσε είναι η αλήθεια και πως δεν είναι διατεθειμένη να πάρει λέξη πίσω. Υπογράμμισε πως δεν έπραξε εν θερμώ αλλά είπε όσα είδε με τα μάτια της τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε όλη αυτή την δημοσιότητα.

«Θέλω να πω κάτι σε όλα τα Μέσα που έχουν καλύψει αυτή την υπόθεση. Για μένα, αυτή είναι μια πολύ κακή δημοσιότητα που δε θα την ήθελα ποτέ. Νομίζω ότι είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο και έχω δώσει το στίγμα μου. Θέλω να μιλάω πάντα για τη δουλειά μου ή για πράγματα που αφορούν το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Όπως έκανα για την ασθένειά μου, και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Και με αυτό το τρόπο μπορεί να βοηθηθούν κι άλλοι άνθρωποι. Αυτή είναι μια διαδικασία που βρεθήκαμε εμείς αμυνόμενοι, μας έγινε μια αγωγή και αναγκαστικά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας πήραμε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος.

Αυτές τις ημέρες νιώθω ότι έχω καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζω. Δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα έχω πει για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν πράττω εν θερμώ.

Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου, αλλά όφειλα να πω την αλήθεια και αυτό έπραξα. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας και ότι βρίσκομαι κατηγορούμενη, είναι δεύτερο κομμάτι. Το είδα με τα μάτια μου να συμβαίνει και αυτό είπα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter