Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Χρυσοπλήρωσε για να βγάλει το... βραχιολάκι ο Θωμάς Λιακουνάκος

Όπως είχε εισηγηθεί και ο εισαγγελέας, το Συμβούλιο Εφετών Αθήνας αντικατέστησε το «βραχιολάκι» που φορούσε εδώ και περίπου ένα χρόνο ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θωμάς Λιακουνάκος είχε κριθεί προφυλακιστέος τον Οκτώβριο του 2015, για την υπόθεση της αγοράς των ραντάρ από την εταιρεία Ericsson. Ωστόσο μετά από σχετική αίτησή του, λίγο καιρό αργότερα,  η προσωρινή του κράτηση μετετράπη σε κράτηση με «βραχιολάκι».

Σήμερα, το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών με το υπ΄ αριθμόν 440/2017 βούλευμά του, απεφάνθη ότι «δε συντρέχει περίπτωση παράτασης του περιοριστικού όρου της ηλεκτρονικής επιτήρησης», με αποτέλεσμα το «βραχιολάκι» να αντικατασταθεί με την καταβολή εγγύησης ενός εκατομμυρίου ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.