Χρυσοχοΐδη να τους χαίρεσαι: Αστυνομικοί χωρίς μάσκες στο Καρδιολογικό της Νίκαιας

Χρυσοχοΐδη να τους χαίρεσαι: Αστυνομικοί χωρίς μάσκες στο Καρδιολογικό της Νίκαιας

Την ώρα που η πανδημία του κορονοϊού «καλπάζει» στην χώρα μας, αστυνομικοί που φρουρούν κρατούμενο φυλακών ο οποίος νοσηλεύεται σε έναν από τους πιο ευαίσθητους θαλάμους του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, της Καρδιολογικής Μονάδας, αρνούνται να φορέσουν μάσκες…

Την ανάλγητη και παράνομη συμπεριφορά επιδεικνύουν, όχι όλοι, αλλά ορισμένοι από τους αστυνομικούς των βαρδιών που εναλλάσσονται εδώ και περίπου δέκα ημέρες στην φρούρηση του κρατούμενου.

Το περιστατικό κατήγγειλαν στο documentonews.gr εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο που πρωτίστως ανησυχούν, όπως είναι εύλογο, για την υγεία των ασθενών της Μονάδας, οι οποίοι ανήκουν σε ιδιαίτερα ευπαθή κατηγορία καθώς είναι καρδιοπαθείς και πολλοί από αυτούς είναι στο οξυγόνο γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούν να φοράνε οι ίδιοι μάσκα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις καταγγελίες, οι εν λόγω αστυνομικοί σε παρατήρηση που τους έγινε αντέδρασαν με ειρωνείες, ενώ τίποτα δεν φαίνεται να έχει πράξει και το «100» στο οποίο άνθρωποι του Νοσοκομείου κατήγγειλαν το γεγονός.

 Αδιάψευστος μάρτυρας των καταγγελιών τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που ακολουθούν, στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ένας εκ των αστυνομικών φρουρών δεν φοράει καθόλου μάσκα, ενώ ένας άλλος την φοράει για τα… μάτια και μόνο καθώς την έχει κατεβασμένη σχεδόν στο σαγόνι του.

Σε περίπτωση βέβαια που επρόκειτο για κάποιο πολίτη που αρνούνταν να συμμορφωθεί στην υποχρεωτική -ειδικά στα Νοσοκομεία – χρήση της μάσκας, τα παλικάρια του κ. Χρυσοχοίδη θα είχαν σπεύσει να τον συνετίσουν, επιδεικνύοντας ενδεχομένως και υπέρμετρο… ζήλο.   


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter