Χρυσοχοΐδης ό,τι πει ο Άδωνης (Videos)

Χρυσοχοΐδης ό,τι πει ο Άδωνης (Videos)

Ποιος σας είπε πως η Αστυνομία και ο Χρυσοχοΐδης κάνουν ό,τι θέλουν;

Υπάρχουν και οι υποβολείς, όπως ο νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος αρχές του τρέχοντος έτους είχε καταθέσει ερώτηση στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Υγείας όπου διαμαρτυρόταν για τα χημικά της αστυνομίας τα οποία θεωρούσε ξεπερασμένα και παλιάς τεχνολογίας μια που στην Ευρώπη χρησιμοποιούν πολυβόλα με πλαστικές σφαίρες!

Αυτή ήταν και η θέση του εδώ και πολλά χρόνια… Τότε μάλιστα ανέφερε πως εκεί (στην Ευρώπη) οι διαδηλωτές βγαίνουν από τις διαδηλώσεις χωρίς μάτια, μερικοί νεκροί…

Ο ίδιος μάλιστα, ένα μήνα πριν, είχε εκφράσει στο ΣΚΑΪ την επιθυμία του να δει την αστυνομία να σπάει πόρτες και να μπαίνει

Στην πράξη όλες οι επιθυμίες του Άδωνη έγιναν πραγματικότητα, πέραν του ότι είδε τον εαυτό του και πάλι υπουργό. Ο κ. Χρυσοχοΐδης έσπευσε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Όσον αφορά τα χημικά και τις σφαίρες, υπό τον κύριο Χρυσοχοΐδη, ακολουθεί μια μικτή πρακτική «ξεπερασμένης» τεχνολογίας και σύγχρονης, πλαστικών σφαιρών.

Αυτό βέβαια προκύπτει μετά την καταγγελία από τον Γιάννη Ραγκούση για πυροβολισμό εξ επαφής γυναίκας στο στήθος, χθες στο Κουκάκι με πλαστική σφαίρα.

Η ΕΛ.ΑΣ. από την πλευρά της -που έσπευσε να εκσυγχρονισθεί με νέα όπλα κατά των διαδηλωτών- κάνει λόγο για «ελαστική μπάλα» από συσκευές (αποφεύγει να πει όπλα) Manuhrin, με μικρό βεληνεκές που χτυπάει με δύναμη μικρότερη από μια γροθιά…

Επισημαίνει μάλιστα πως η… μπάλα αυτή είναι περίπου μεγέθους μπάλας πινγκ πονγκ…

Εμείς αναρωτιόμαστε αν αυτή την φας στο μάτι ή σε ευαίσθητο σημείο του σώματος…

Παράλληλα μπουκάρει στα σπίτια, όπως θέλει ο Άδωνης «παράγοντας» όπως φαίνεται υπόπτους και κατηγορούμενους…

Τώρα το πιο χαρτοφυλάκιο έχει ο Άδωνης, είναι άξιο απορίας. Πάντως είναι πιο «αποτελεσματικός» στην Αστυνομία παρά στις Επενδύσεις! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter